Menu
Mijn tour

Accell verandert USA strategie

De nieuw gevormde 'Accell Group North America' omvat Raleigh-Amerika, Seattle Bike Supply, Currie Technologies en Lapierre Noord-Amerika. Een 'powerhouse van onafhankelijke merken', zegt hun COO Jeroen Snijders-Blok.

Accell Group North America moet de samenwerking van Accell's Amerikaanse bedrijven op een hoger niveau brengen door ze te integreren en hun efficiëntie te laten delen. Accell Group North America gaat daarmee de concurrentie aan met Trek, Specialized en Giant-USA. Terwijl deze 'Grote Drie' van de Amerikaanse markt hun bijzondereSingle-Brand strategie hebben, gaat Accell een ​​multi-brand partnerschap aan met de Amerikaanse dealers dat moet resulteren in meer keuze, innovatie en service.

Kijkend naar de concurrentie neemt de Accell Group met haar nieuw gevormde dochteronderneming in Noord-Amerika de nummer 4 positie in op de ranglijst van 's werelds grootste fietsbedrijven met 1,0 miljard US dollar omzet. Het Amerikaanse Trek houdt de nummer drie positie met een geschatte omzet van US$ 1.1 miljard. Giant staat op de tweede plaats met 1,8 miljard en Shimano heeft de nummer één positie in deze ranking met een omzet van 3.0 miljard US$.
Geschreven op: Mei, 09 2013
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.