Menu
Mijn tour

Amerikanen Fietsen Niet

De dagen worden korter, buiten is het donker, het weer wordt steeds slechter en de fiets laat je waarschijnlijk wat vaker staan.
Tijd om heerlijk weg te kruipen op de bank met een goed boek. Wij hebben een leuke tip voor je, om je toch fietsinspiratie te geven in deze donkere dagen.

Amerikanen Fietsen Niet - Gijs van Middelkoop

9200000041017090
Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar San Francisco. Coast to coast, een afstand van 8500 kilometer. Ze willen Amerika leren kennen. Natuurlijk kennen ze het land van tv, maar is dat het echte Amerika? Niet alles verloopt even soepel. Maar dankzij en ondanks de Amerikanen lijkt hun missie toch te gaan slagen. En dan is het tijd om vragen te beantwoorden: wat klopte er van alle waarschuwingen die ze vooraf kregen? Zijn Amerikanen inderdaad materialistisch, preuts en hard? Klopt het dat Amerika geen fietsland is? Vijftien verhalen vormen het boek Amerikanen fietsen niet... Ze geven een spannend, origineel en vaak hilarisch inkijkje in het Amerika van nu. En voor wie deze tocht zelf wil ondernemen bevat het boek veel nuttige informatie over de soms wat bijzondere omstandigheden onderweg.

Wil je ook een Coast 2 Coast tour ervaren?
Neem eens een kijkje bij onze tour: Coast 2 Coast Tour
Deze volledig ondersteunde tour begint bij de Pacific Ocean in San Diego, Californië en eindigt 52 prachtige dagen later op het strand van St. Augustine, Florida.

Het boek kan je hier vinden: Klik hier
Geschreven op: Nov, 07 2019
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.