Menu
Mijn tour

Coronavirus: UPDATES

Ten eerste, hopen wij dat je veilig en gezond blijft in deze lastige tijden.
Bij USA Bike Tours is jouw veiligheid onze prioriteit en wij monitoren de situatie nauwkeurig. Wij doen dit door de officiële websites te checken: WHO en RIVM. Wanneer een tour is gewijzigd of geannuleerd laten wij jou dat als eerste weten. Wij zijn ook in contact met onze partners en zullen onze website en social media regelmatig updaten.

Wij begrijpen dat je misschien nog vragen hebt of bezorgd bent, wij zijn altijd te bereiken via info@usabiketours.com 
Om positief af te sluiten, gaan veel tours nog volgens schema voor het lente- en zomerseizoen en wij hopen op jullie steun tijdens deze moeilijke periode.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuws:
MEI - 2020
Het is helaas nog steeds niet mogelijk om naar Amerika af te reizen.
Op dit moment heeft USA Bike Tours een aantal tours die definitief doorgaan de aankomende maanden. Voor juni, juli en augustus zijn de Alaska Tours gegarandeerd, zelfs met 1 persoon. Voor meer details stuur ons een mail.

MAART - 2020
De Amerikaanse overheid heeft maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verminderen. Er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit de Schengenlanden waar Nederland ook bij hoort. Buitenlandse reizigers die de afgelopen 14 dagen in deze landen zijn geweest kunnen de komende 30 dagen niet naar de VS reizen.
Reisadvies USA
Geschreven op: Okt, 03 2020
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.