Menu
Mijn tour

E-bikes in Amerika

Blazing Saddles e-bike1

Een e-bike is niet een nieuw concept in Amerika. “The e-bike category is clearly here to stay, as evidenced in these exciting numbers over the past two years,” zegt Pat Hus, Vice President, Interbike. Wanneer je nog niet zelfverzekerd genoeg bent om een hele fietstour te doen, dan is een e-biketour misschien wel wat voor jou.Over e-bikes

rentals_specialized-turbo
Een elektrische fiets (of e-bike) wordt aangedreven door een elektrische motor dat kan helpen wanneer je een berg opgaat. De gemiddelde snelheid van een e-bike is 20 k.m. per uur maar dit betekend niet dat je geen beweging krijgt. Een studie van de Universiteit van Colorado Boulder geeft aan dat het fietsen op een e-bike wel degelijk goed is voor de gezondheid. Het vergt weinig inspanning. Dit is de perfecte balans.


E-bikes op vakantie

Het huren van een e-bike op vakantie kan erg plezierig zijn. Je houdt meer energie over na de fietstour en een steile heuvel was nog nooit zo makkelijk. Veel reisorganisatie in Amerika verhuren nu ook e-bikes. Een e-bike raden wij vooral aan bij een tour met een heuvelachtig terrein of lange afstanden.
pexels-photo-386024

Onze e-bike tours

Al enthousiast over e-bikes? Zo ja, wij hebben een korte lijst samengesteld met onze e-bike tours:
Onze andere tours zijn (soms) ook mogelijk met een e-bike. Als je geïnteresseerd bent in een e-biketour kan je ons contacteren.

Geschreven op: Mrt, 28 2018
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.