Menu
Mijn tour

Florida Keys

De Florida Keys is een 170 km (105 mijl) lange keten van spectaculaire koraal en zand eilanden.
De Keys beginnen bij de zuidoostelijke punt van het schiereiland Florida, ongeveer 15 mijl (24 km) ten zuiden van Miami. Ze worden ook we de America’s Caribbean genoemd. De eilanden worden omringd door de Atlantische Oceaan aan de ene kant en de Golf van Mexico aan de andere kant. Op de eilanden vindt u de mooiste natuurparken en reservaten van Florida.

Key Largo is het meest noordelijke en grootste eiland van de Florida Keys en is een van de meest spectaculaire duikgebieden in de continentale VS.

Islamorada is gescheiden van Key Largo door de Tavernier Creek en wordt ook wel het Paarse Eiland genoemd. Dit eiland heeft een prachtig rif dat populair is bij duikers. Het is ook bekend om off-shore en inland vissen en de mooie galeries en snuisterijenwinkeltjes.

Marathon is gelegen in het midden van de Florida Keys keten. Hier kun je over de beroemde Seven Mile Bridge fietsen of een bezoek brengen aan de Dolphin Research Center, Turtle Hospital, Crane Hangmat Point of Sombrero Beach.

De Lower Keys zijn: terug naar de natuur en relaxen. Things to do zijn onder andere een duik of snorkel trip naar het Looe Key rif, kajakken in het achterkant land, off shore en terug land vissen. Of bezoek een van de uitstekende stranden van Bahia Honda State Park.

Key West wordt meestal aangeduid als de meest zuidelijke stad in de continentale VS en ligt op slechts 55 km (90 mijl) van Cuba. Key West bruist van kleur en afwisseling. Een eiland met galeries, musea en theaters en een mix van oude en moderne architectuur.

De herfst is het ideale seizoen voor een fietstour in de Florida Keys:
Florida Everglades and Keys winter escape
Florida Keys Ride
Geschreven op: Aug, 11 2013
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.