Menu
Mijn tour

Hoe heeft het coronavirus het fietsen veranderd?

Het coronavirus verandert het dagelijks leven


Hoe heeft het coronavirus het fietsen veranderd? Als je het nieuws leest is het duidelijk dat steeds meer mensen op de fiets stappen tijdens deze pandemie. Minder drukke wegen zijn aantrekkelijk voor fietsers, en na een tijd binnen te hebben gezeten is het heerlijk om te bewegen in de frisse lucht!

Fietswinkels verkopen meer fietsen dan voor de pandemie, iedereen wilt een fiets!
Zou dit betekenen dat er nog meer fietsinfrastructuur zal komen in de toekomst? Wij hopen het in ieder geval wel.
Dit is een van de positieve punten dat wij hopelijk kunnen meenemen na de crisis. Je waardeert de natuur en buitenwereld meer, het is goed voor onze mentale en fysieke toestand.

Wij zijn in ieder geval benieuwd wat de toekomst brengt. Minder verkeer op de weg? Meer fietsvriendelijke bestemmingen? Meer familietours? USA Bike Tours is vastberaden, nu meer dan ooit, om jou een plek te geven waar je alle tours kan vinden!
man-wearing-black-jacket-3080285
Geschreven op: Mei, 29 2020
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.