Menu
Mijn tour

Hot spots Brooklyn & Manhattan

Brooklyn is waar jij moet zijn! In Brooklyn is altijd wat te doen. Er komen steeds meer nieuwe kleine bedrijven, kunstgaleries en restaurants. Meer artiesten, gezinnen en hipsters werken en wonen in Brooklyn. En Manhattan! Manhattan is net zo fantastisch en beroemd zoals het altijd is en altijd zal zijn.

Wij hebben een aantal hotspots in Brooklyn en Manhattan op een rijtje gezet voor jullie:
1. Wil je Brooklyn en Manhattan op de fiets ontdekken?
Wij hebben een leuke tour dat begint in Brooklyn, je zult meer zien per fiets dan als je zou wandelen of met de toeristenbus gaat. Voor meer informatie klik hier: >> Brooklyn Manhattan Bike Tour
298-img_3-br-main

2. Lombardi's pizza: Dit is de oudste pizzeria van Amerika. Er is altijd een wachtrij, maar dat is het waard! De pizza's zijn gigantisch en de smaak geweldig. Dus ben jij in New York en verlang je naar een pizza, ga dan zeker naar Lombardi's!
298-img_5-br-4RB

3. Brooklyn: Red Hook lijkt op een dorpje in het Midden Westen. Je verwacht het niet maar het is zeker de moeite waard.
298-img_5-br-4RB

4. Manhattan: Voor alle film liefhebbers raden wij de United District Court aan. Hier zijn alle rechtszaak films opgenomen.

Volg ons op >> FACEBOOK en deel jouw eigen Brooklyn en Manhattan tips in de reacties!
Geschreven op: Feb, 12 2018
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.