Menu
Mijn tour

MacGyver Bike Hacks

Macgyver. De man van de MacGyver tv-series in de jaren '80 die ons liet kennismaken met DIY (Do It Yourself). Er was geen probleem die hij niet kon oplossen.

Tijdens je fietstocht kan je soms onverwachte problemen tegenkomen. Wij hebben een aantal bike hacks gevonden om jou te helpen tijdens je rit. Heb jij ook goede DIY-tips? Deel deze dan via onze Facebookpagina met #USABIKETOURSDIY >> Facebook USA Bike Tours

Nummer 1

Coathanger toaster Na een goede nachtrust wil je graag een goed begin van je fietsdag. Wat is nou een betere start dan een geroosterd broodje bij je ontbijt! Maar je hebt geen broodrooster of elektriciteit.... wat nu?
Wij introduceren: The Coat Hanger Toaster
Benodigdheden: kledinghanger, tang en brood natuurlijk!
Te doen: maak de kledinghanger recht met de tang, buig de kledinghanger doormidden, draai het uiteinde van de kledinghanger om een Y-vorm te maken, als laatste maak je een U-vorm met de twee uiteinden en dan heb je je eigen DIY-broodrooster! Nu hoef je alleen nog maar een kampvuurtje te maken voor je eigen toast.
Bron: Leftrightwalks.com Zie hier een gedetailleerde uitleg.

Nummer 2

GBAG_4 Een erg simpele maar handige tip voor je fietstocht: The Garbage Bag Liner.
Benodigdheden: een rugzak en zelfde formaat vuilniszak
Te doen: het enige wat je hoeft te doen, is de vuilniszak in je rugzak bevestigen. Dit is een perfecte methode om je rugzak waterproof te maken.
Bron: Leftrightwalks.comNummer 3

pexels-photo-266896 Na een lange fietstocht is het tijd om te gaan koken... maar je hebt geen kookstel! Geen paniek, je kan je eigen kookstel maken met een bierblikje (aluminium), een mes en pure alcohol (of spiritus).
Wij introduceren: The Beer Can Stove
Te doen: maak een gat in de bovenkant van het blikje, snij het blikje daarna doormidden, deuk de randjes van de bovenkant, plaats de twee helften over elkaar met het gat aan de bovenkant, maak kleine gaatjes in de bovenkant, vul het met wat alcohol en steek het aan. Je eigen kookstel is klaar!
Hier vindt je de originele video over The Beer Can Stove: Youtube


Let wel, deze DIY-tips zijn op eigen risico!
Geschreven op: Jul, 24 2019
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.