Menu
Mijn tour

Oregon Scenic Bikeways

U kent waarschijnlijk de Amerikaanse Scenic Byways. Maar er is slechts één staat in Amerika die ook Scenic Bikeways heeft! In Oregon zijn er nu acht van deze routes en Oregon State Parks heeft recent een aantal nieuwe geïntroduceerd. Het Scenic Bikeways programma is een samenwerkingsverband tussen Cycle Oregon, Travel Oregon, Oregon Department of Transportation en Oregon Parks en Recreation.


De routes worden geadviseerd door de lokale bevolking en zijn officieel beoordeeld, gereden en geadopteerd. Deze fietsroutes zijn het "beste van het beste" op het gebied van fietsen over bestaande wegen en verharde paden in Oregon. Ze lopen door en langs de Oregon Mountains, landerijen en historische plaatsen.


  • Delen van deze prachtige routes zijn opgenomen in de tours in Oregon die USA Fietstours aanbiedt.

Geschreven op: Nov, 25 2012
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.