Menu
Mijn tour

The North American Epic

De North America epic was een tocht voor once in a live time.
Vanaf dag één een groot avontuur.
Start in het meest noordelijke puntje van Canada en via de onverharde weg 900 km naar dawson city. Daarna via de Alaska highway door schitterende ongerepte natuur met elke dag wildlive. Buffels beren coyote . Van alles kwamen we tegen. Daarna via de columbia icefields met z’n schitterende gletsjer naar Jackson hole. Natuurlijk via Yellowstone park. Het weer natuurlijk wel steeds droger en warmer naarmate we zuidelijker fietsten . Moab met zijn kleurrijke bergen en schitterende uitzichten . Daarna via de Grand Canyon naar Mexico. Mexico is een land vol met cultuur en kleur en bijzonder vriendelijke mensen. Ook Guatemala verbaasde ons. De wegen waren niet altijd al te best en soms moesten we vluchten voor boze vrachtwagens of roekeloze bussen maar ook hier was de natuur schitterend. Uiteindelijk na 6 maanden kwamen we aan on Panamá en hadden een heerlijke tijd gehad . Reizen op deze manier is voor iedereen een
Aanrader . Wel af en toe afzien en niet piepen als het een keer tegen zit. Ook moet je altijd zelfoplossend denken . De organisatie doet veel maar je bent vaak op jezelf. Eten en drinken was prima geregeld. Uitjes naar parken etc moet je zelf doen .
Voor ons was het een erg mooie ervaring . Een nadeel heb ik wel

We zijn verslaafd en gaan zeker gauw weer een tocht doen
Get out off your comfortzone

Ada en Herman sans
Ada Herman Sans
Geschreven op: Feb, 11 2020
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.