Menu
Mijn tour

Wereldwijde USA campagne

discover usaMet “Brand USA” van de Amerikaanse Corporation for Travel Promotion presenteert de USA zich voor de allereerste keer als een uniform toeristisch merk met een eigen identiteit. De dollars die gegenereerd worden uit de ESTA visumaanvragen bekostigen voor een groot deel deze nieuwe marketingcampagne die in het voorjaar van 2012 wereldwijd gelanceerd wordt.

Brand USA is een non-profit organisatie met als missie het promoten van internationaal toerisme naar de USA. Travel & Tourism vertegenwoordigt in Amerika de grootste en snelst groeiende dienstensector en omvatte in 2010 maar liefst 1,8 miljoen banen. Het doel van de nieuwe marketingcampagne is om de internationale reiziger Amerika als reisbestemming te laten (her)ontdekken.
Een lid van de Board of Directors van Brand USA omschreef de nieuwe campagne als volgt “Brand USA hopes to rekindle the world’s love affair with America the Place, America the Spirit and America the Dream”.

>> Meer over Brand USA - Discover America
Geschreven op: Nov, 09 2011
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.