Menu
Mijn tour

Zeeotters Spotten in Monterey

Deze week is de Sea Otter Classic in Monterey. Een weekend vol met fietsactiviteiten en natuurlijk het spotten van zeeotters.
Er is geen betere week om wat hot spots in Monterey te delen met jullie!

Zeeotters, Zeehonden & Kwallen

Van San Francisco naar Monterey fiets je langs de kust over een adembenemende route. Voordat je in Monterey bent komt je langs Moss Landing. Hier spot je altijd zeeotters in het water. Heb je geen tijd om naar Moss Landing te gaan? Geen zorgen, in Monterey kan je naar de Fishermans Pier waar je niet alleen zeeotters kan spotten maar ook zeeleeuwen, pelikanen, zeehonden en kwallen. Als Fishermans Pier te druk is kan je altijd naar Cannery Row gaan, dit is wat rustiger en hier spot je ook alle zeedieren.
monterey syl 10 monterey syl 4 highway 1 syl

Point Lobos: verborgen juweeltje

Ten zuiden van Carmel, vlakbij Monterey, is Point Lobos State Park. Het is een verborgen juweeltje. Hier vind je een prachtige stranden, zeehonden op rotsen en wandelroutes. Het is een prachtige plek om een te worden met de natuur.
point lobos syl 2 point lobos syl 4


Verse producten

Wat is er beter dan neer te ploffen in een restaurant na een lange dag! In Pacific Grove is een klein Mexicaans restaurant: Peppers Mexicali Cafe. De ingrediënten zijn vers en het personeel is erg attent.
pacific grove syl

Als je enthousiast bent over Monterey, bekijk dan onze Monterey tour >> Monterey Coast & Inland Tour
Geschreven op: Apr, 17 2018
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.