Menu
Mijn tour

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik?

Je kunt ons betalen op onze Nederlandse bankrekening. Binnen het Europese betalingsverkeer is dit ook vanuit België gratis. Je kunt ons ook met een creditcard betalen (Extra 3% toeslag) of via PayPal.

Betaal ik in Euros of in Dollars?

Je betaalt ons in Euros. De US-dollarprijs is de vaste prijs van de tour. De Europrijs is gebaseerd op de middenkoers van die dag. Je betaalt niet de (vaak gebruikte) hogere valuta-aankoopkoers.

Wat zijn de betaalcondities?

De aanbetaling wordt aangegeven bij de tour. Het resterende deel van de toursom betaalt je 90 dagen voor de tourstart. Bij alle kust naar kust tours en tours langer dan 30 dagen betaal je het resterende gedeelte van de toursom 120 dagen voor de tourstart. Tours die worden geboekt binnen 90 dagen ( of 120 dagen in geval van een tour langer dan 30 dagen) factureren wij éénmalig voor 100%.

Klik op een vraag om het antwoord te zien.
Als je in de linker rubrieken niet het antwoord vindt dat je zoekt neem dan gerust contact met ons op.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.