Menu
Mijn tour

Veelgestelde vragen

Kan ik na de reservering nog veranderingen aanbrengen in mijn tour?

Ja, dat kan. Wij proberen wijzigingen in jouw tour altijd te honoreren maar zijn daarbij afhankelijk van de lokale mogelijkheden. Wel geldt voor veranderingen: hoe eerder hoe beter en binnen 14 dagen voor de tourstart is het niet meer mogelijk. De kosten per wijziging of combinatie van wijzigingen zijn vanaf Euro 75.-.

Wat gebeurt er als ik mijn fietstour moet annuleren?

Indien de Klant de overeenkomst boeking geheel of gedeeltelijk annuleert, dan zijn de de volgende annuleringsbetalingen van toepassing, gerelateerd aan het aantal dagen voordat de tour begint Let op deze voorwaarden kunnen verschillen per tour. Vraag ons voor de juiste annuleringsvoorwaarden voor jouw gekozen tour. Binnenkort zullen wij dit per tour zichtbaar maken:
- tot aan 90 dagen - Euro 300;
- 90 tot 30 dagen - 50% van de toursom;
- 30 tot 15 dagen - 75% van de toursom
- 15 tot 0 dagen - 100% van de toursom
- Er zijn geen annuleringsvergoedingen gedurende de tour.
Let op het volgende de annuleringskosten voor alle kust naar kust tours en tours langer dan 30 dagen zijn als volgt. Als de annulering binnen is voor:
- tot aan 120 dagen – USD 300
- 120 tot 110 dagen -- USD 1000
- 110 tot 90 dagen – USD 1500
- 89 tot 60 dagen – 50% of the Tour Price;
- 59 tot 0 dagen – geen teruggaven.
Van alle teruggavens wordt een bedrag van USD 300 in mindering gebracht.
Let op voor de Coast to Coast tour gelden andere annulerings voorwaarden.

Kan het gebeuren dat de tour niet doorgaat?

Begeleide tours krijgen een enkele keer niet voldoende deelnemers. In dit (zeldzame) geval wordt jouw tour tot minimaal 30 dagen voor de start geannuleerd. Wij bieden zo mogelijk alternatieven aan en wanneer dat niet mogelijk is restitueren wij natuurlijk alle tot dan gedane betalingen.

Klik op een vraag om het antwoord te zien.
Als je in de linker rubrieken niet het antwoord vindt dat je zoekt neem dan gerust contact met ons op.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.