Menu
Mijn tour

Veelgestelde vragen

Heb ik een visum nodig voor Amerika of Canada?

Nee, als Belg en Nederlander in principe niet, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Bij de Esta (Electronic System for Travel Authorization) moet je een vrijstelling van een visum aanvragen. Dat kan online en kost ongeveer 15 dollar per persoon.
Canada heeft een vergelijkbaar programma namelijk: ETA

Heb ik voor Amerika vaccinaties nodig?

Nee, voor Amerika (en Canada) zijn geen vaccinaties vereist.

Welke fietskleding moet ik meenemen?

De fietstours worden gewoonlijk aangeboden als het lokale weer aangenaam is. Houd je er rekening mee dat met name in het binnenland het verschil tussen dag- en nachttemperatuur groot kan zijn met soms frisse ochtenden. En... zelfs in droge, zuidelijke gebieden kun je verrast worden door een regenbui.

Wat is er nodig om in Amerika een auto te huren?

Om een auto te kunnen huren moet je tenminste 21 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs - een internationaal rijbewijs is niet verplicht. Bij de verhuurmaatschappij moet je een paspoort en een creditcard kunnen tonen. Al deze documenten moeten op dezelfde naam staan.

Klik op een vraag om het antwoord te zien.
Als je in de linker rubrieken niet het antwoord vindt dat je zoekt neem dan gerust contact met ons op.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.