Menu
Mijn tour

Waar en wanneer fietsen in Amerika

usa-map-states

Waar

In principe kun je in Amerika overal fietsen. Het land biedt een enorme variatie aan landschappen en culturele bezienswaardigheden. De meeste van onze fietstours worden aangeboden aan de westkust (Oregon, California), het mid-westen (Utah, Colorado, Arizona) en de oostkust (Maine, Massachusetts, New York). Het Rocky Mountains gebied is het walhalla voor mountainbikers.

››  De Fietsregio's info bevat per staat een waardering voor het landschap en de fietsvriendelijkheid.

usa-map-maximum-temperature

Wanneer

In zijn algemeenheid hebben de noordelijke staten van mei tot september het beste fietsweer en de zuidelijke staten in de lente en in de herfst. Omdat het grootste deel van de USA dichter bij de evenaar ligt dan België en Nederland is het ook tijdens de wintermaanden in de zuidelijke staten goed fietsweer. Je kunt er van uitgaan dat het aanbod van de tours is afgestemd op de periodes met de beste weersomstandigheden.
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.