Menu
Mijn tour

Wat wij bieden

USA Fietstours biedt meer dan 100 prachtige fietstours aan in heel de Verenigde Staten.De uitvoering en begeleiding van de tours wordt gedaan door de beste lokale experts.

Eenvoudige tourkeuze

Jouw favoriete tour vind je snel en eenvoudig. Met behulp van de Tourzoeker maak je een selectie met één of meer voorkeuren. Jouw persoonlijke tourselectie verschijnt als lijst maar je kunt ook een kaartweergave oproepen. Je kunt jouw tourselectie sorteren op prijs en duur van de tours. Klik op een tour uit de lijst of op de plattegrond om de details te bekijken. Iedere tour heeft dezelfde set tourkenmerken zodat je tours gemakkelijk kunt vergelijken. Vanuit een tour kun je meer informatie aanvragen en direct reserveren of weer terug naar jouw gemaakte tourselectie.

Duidelijke tourinhoud

De tourinhoud en de eventuele opties worden met de bijbehorende prijs bij iedere tour gepresenteerd en bij jouw reservering nogmaals bevestigd.
De vliegreis is niet bij de tourprijs inbegrepen. Deze kun je zelf regelen (de dichtstbijzijnde vliegvelden staan bij iedere tour vermeld).
  • Amerikaanse fietstours bieden over het algemeen meer dan wat wij in Europa gewend zijn. Bij alle tours is bagagetransport inbegrepen, de accommodaties en de verzorging zijn uitstekend en bij de begeleide tours zijn de begidsing en verzorging onderweg van een hoog niveau.

Boeking en prijzen

Our tour prices are subject to change depending availability of accommodations and total number of persons. When we receive a booking we go to work straight ahead! We check availability with our accommodations, tour guides, bicycles and other extras. When everything is verified we come back to you with the confirmation for the tour and help you further with any additional questions or wishes you may have. This may take a few days.

De tourprijs (in Euros) is per persoon en geldt voor een boeking van twee personen die verblijven in een tweepersoonskamer. De tourprijs is inclusief belastingen. De vliegreis en een gebruikelijke fooi voor de tourleiders (in het geval van een begeleide tour) zijn niet inbegrepen.
De Europrijs is afgeleid van een vaste US-dollarprijs die geldt voor een kalenderjaar. De vermelde Europrijs is dus het wisselkoersbedrag en wordt ieder dag automatisch herberekend. Je betaalt de Europrijs op de dag van jouw facturering en je loopt dus geen valutarisico tussen de facturering en de start van je tour. Bovendien is de Europrijs gebaseerd op de valuta-middenkoers en niet op de voor jouw duurdere valuta-aankoopkoers.

Garantie op uw USA fietstour

Wij staan garant voor een perfect uitgevoerde fietsreis. Een en ander staat vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Bovendien zijn wij aangesloten bij de E-commerce Europe

Typen fietstours

De verschillende soorten fietstours in de Verenigde Staten van Amerika.

Tour kenmerken

Alle kenmerken die passen bij een fietsvakantie van USA Fietstours

Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.