Menu
Mijn tour

De boeking van uw USA fietstour

Veilig en eenvoudig.

Iedere tour op de website heeft een reserveer mogelijkheid. Als je de boeking hebt verzonden dan ontvang je direct een bevestiging per email met de boeking informatie. Je kunt jouw boeking ook bekijken binnen jouw Mijn fietstour klantaccount. Individuele (self-guided) tours zijn na de boeking bevestigd; boekingen van een groepstour (guided) worden bevestigd zodra het deelnemersaantal een bepaald minimum heeft bereikt.

Betaling

De eerste betaling is 25% van de toursom met een minimum van Euro 250 per boeking. Je ontvangt hiervoor kort na de boekingsbevestiging een nota. Het resterende deel van de toursom betaalt je 90 dagen (of 120 dagen bij een tour langer dan 30 dagen) voor de tourstart. Bij alle kust naar kust tours en tours langer dan 30 dagen betaal je het resterende bedrag 120 dagen voor de tourstart. Boekingen binnen 90 dagen (of 120 dagen in geval van een tour langer dan 30 dagen) voor de tourstart worden éénmalig gefactureerd. De boekingskosten zijn Euro 20 per boeking.
Je betaalt ons in Euros op een Nederlandse bankrekening; binnen het Europeese bancaire verkeer is dit ook vanuit België kosteloos. Dat bespaart je de relatief hoge kosten voor internationale betaling in dollars.

Tour informatie

Zes weken voor het begin van jouw tour ontvang je van ons de tourinformatie. Daarin worden onder andere de transferprocedures, de dagelijkse route en de accommodaties beschreven. Op jouw "Mijn fietstour" account is vanaf de boeking tevens uitgebreide USA reisinformatie beschikbaar. Bij aanvang van de tour in de USA krijg je ter plaatse van de tourstaf de verdere instructies.

Wijzigingen

Na de reservering moet je misschien iets veranderen in jouw tourboeking zoals de datum of het aantal deelnemers. Wij proberen dit altijd te honoreren maar zijn daarbij afhankelijk van de lokale mogelijkheden. Hoe eerder je een wijziging aanvraagt hoe groter de kans van slagen is. De kosten per wijziging of combinatie van wijzigingen zijn Euro 50. Binnen 14 dagen voor de start van jouw tour kunt je geen wijzigingen meer aanvragen.

Annulering

Wij vragen USD 300 annuleringskosten. Tot 90(*) dagen voor vertrek krijg jij het resterende deel gerestitueerd.
. Bij annulering daarna zijn de volgende annuleringsbetalingen van toepassing: Let op deze voorwaarden kunnen verschillen per tour. Vraag ons voor de juiste annuleringsvoorwaarden voor jouw gekozen tour. Binnenkort zullen wij dit per tour zichtbaar maken:
- tot aan 90 dagen - Euro 300;
- 90 tot 30 dagen - 50% van de toursom;
- 30 tot 15 dagen - 75% van de toursom
- 15 tot 0 dagen - 100% van de toursom
- Er zijn geen annuleringsvergoedingen gedurende de tour.
(*)Let op het volgende de annuleringskosten voor alle kust naar kust tours en tours langer dan 30 dagen zijn als volgt. Als de annulering binnen is voor:
120 dagen of meer - USD 300.
120 tot 110 dagen USD 1000,
110 tot 90 dagen -50% of the Tour Price;
89 tot 60 - USD 2500.
15 tot 0 dagen - geen teruggaven.
Van alle teruggavens wordt een bedrag van USD 300 in mindering gebracht.
(*)Voor de Coast to Coast tour gelden andere annulerings voorwaarden.
Meer informatie vind je in artikel 6 van de Algemene Voorwaarden.

Reisverzekeringen

Wij verkopen geen reis- of annuleringsverzekeringen omdat je deze vaak met een voordelige kwantumkorting kunt afsluiten bij de maatschappij waar je al andere verzekeringen hebt afgesloten. Gezondheids- en repatriëringskosten zijn voor een klein deel meeverzekerd in jouw standaard ziektekostenverzekering. Wij adviseren een (reis)verzekering en annuleringsverzekering.
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.