Menu
Mijn tour

Across America North 1ste etappe

Samenvatting

Icon_Astoria_06

Across America North is een geweldige route voor fietsers die de Verenigde Staten coast to coast vanaf de fiets willen zien. Kun je niet vijftig dagen vrij nemen voor deze noordelijke oversteek van de Verenigde Staten? Rij dan met ons een deel van Across America North. In de eerste etappe van deze route leggen we in negen fietsdagen de 1500 kilometer van Astoria naar Boise af. Geniet van een van de meest fietsvriendelijke staten en landschappelijk afwisselende gebieden van de Verenigde Staten.

Racefiets
9 dagen
1036 km / 644 mi
$ 3,050.- / € 2,721.-
  • Dit is een Ride / Event; je rijdt deze tour met 20-40 deelnemers.
  • Deskundige, meefietsende tourbegeleiders en volgwagen.
  • Onderweg stops met snacks, drinks en vers fruit.
  • Halfpension verblijf in goede motels en hotels.
  • De nacht voor en na de tour niet inclusief.
  • Er zijn nog 4 andere etappes.

Fotogalerij

Details

Type
Racefiets
Duur
9 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
140-160 km / 87-99 mi
Afstand totaal
1036 km / 644 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Eenvoudig hotel, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Niet inbegrepen
Data
23 jun 2019 - 01 jul 2019
Start
Astoria
Finish
Boise
Vliegveld bij start
Portland International Airport
Vliegveld bij eindpunt
Luchthaven Boise

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 3,050.-
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 450.-

Routebeschrijving

The Northwestern Tour

In Astoria, aan de monding van de machtige Columbia River, begint de eerste etappe van Across America North. Behalve dat Oregon zonder twijfel een van de meest fietsvriendelijke staten van de VS is, is het bovendien een van de schilderachtigste – met een hooggelegen woestijn, besneeuwde bergketens en prachtige bossen.

Vanuit Astoria volgen we de rivier door Columbia City en vlak langs Portland, om vervolgens te klimmen naar de voet van Mount Hood, met 3429 meter het hoogste punt van Oregon. Wanneer we de groene kustbossen verlaten en de High Desert in rijden, met uitzicht op het Cascadegebergte, waan je je tegelijkertijd op twee verschillende planeten. Mount Washington, Mount Jefferson, Mount Bachelor, Three Fingered Jack en Three Sisters doemen de dagen daarop steeds weer langs de route op. Het is onnodig te vermelden dat deze etappe niet alleen door adembenemende landschappen voert, maar ook door een terrein dat het nodige van de conditie van fietsers vraagt. De aankomst in eindpunt Boise zal er des te bevredigender door zijn.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.