Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Alabama

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Fast America south1

Fast America South Ride

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
California, Costa Mesa

De Fast America South Ride is een langafstand tour voor racefietsers die de VS snel willen zien! Het is een zeer uitdagende en volledig ondersteunde 27 dagen coast-to-coast fietsreis. Een echte happening waarbij elke dag een uniek avontuur op zich is.

27 dagen
2880 mi
€ 6,094.-
Fast America south1

Fast America South 3de etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
Arkansas, Fort Smith

De Fast America South Ride is een evenement voor fietsers die de States snel willen zien! Voor de fietser die geen 27 dagen vrij kan nemen, maar wel graag een deel van de Fast America South wil rijden, probeer dan onze 3de etappe van deze tour. Het derde en laatste deel van Fast America South bestrijkt 1112 mijl in 10 fietsdagen. Steek de machtige rivier de Mississippi over en ervaar de gastvrijheid van het diepe zuiden van Amerika terwijl je van Fort Smith, naar Savannah, rijdt.

10 dagen
1112 mi
€ 2,468.-
Fietsvoorzieningen Fietsen wordt door het Tourism-Board gepromoot. Er is echter nog geen gestructureerd fietspaden-netwerk. Landschap Bergachtig gebied (uitlopers van de Appalachen) in het noordoosten. Naar het zuiden golvende prairies die bij de Gulf of Mexico uitlopen in een kustvlakte. met brede zandstranden. In het midden van Alabama loopt de Black Belt, een gordel met vruchtbare zwarte aarde waar vroeger veel katoen werd verbouwd. De natuur is hier weelderig, groen en niet spectaculair. >> meer info Klimaat Vochtig, subtropisch. Lange warme zomers en korte zachte winters. Beste bezoektijd is de lente en herfst.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.