Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Alaska

7 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
I AlaskanAdventure5

Alaskan Adventure

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, volpension
Start:
Alaska, Anchorage

Een echte multisport tour. Minder inspannend dan alleen fietsen combineert deze tour halve dagen fietsen met kanoen, wandelen, kajakken op zee, een spectaculaire rit over de Denali Highway en een geweldige gletsjer cruise over de Prince William Sound baai.

7 dagen
138 mi
€ 4,384.-
I BicycleAlaska 3

Bicycle Alaska

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Eenvoudig hotel, volpension
Start:
Alaska, Anchorage

Als je het beste van Alaska wilt zien en je houdt van fietsen dan is dit is de ultieme tour! Zeven dagen fietsen door een grote verscheidenheid en een ongelooflijk landschap. We maken het helemaal af met een cruise op de laatste dag door de met gletsjers omringde Prince William Sound baai.

7 dagen
405 mi
€ 4,282.-
Kenai fjords n

Kenai Peninsula

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Alaska, Anchorage

Ervaar de spectaculaire flora en fauna in Alaska tijdens deze luxe 6-daagse fiets-wandel-kayak-cruise tour in het ongerepte Kenai Fjords National Park. Deze luxe, tot in de puntjes verzorgde tour staat bol van activiteiten. Naast fietsen zijn er kayaktochten, wandelingen en boottochten in de tour opgenomen.

6 dagen
150 km
€ 5,102.-
GC - couple_0

Alaska and Yukon Golden Circle tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, volpension
Start:
Alaska, Haines, AK

Fietsen van Haines naar Skagway via de historische handelsroute en de route van de goudzoekers naar Klondike! Hoewel Haines en Skagway door water gescheiden slechts 15 mijl van elkaar liggen, is het 360 mijl fietsen door één van de meest adembenemende landschappen in Alaska en Canada. Geniet als je door dit spectaculaire landschap fietst van het zeeklimaat van Alaska en het landklimaat van de Yukon. Een combinatie van geschiedenis en prachtige landschappen op de routes die door de Native Americans en de goudzoekers van de Klondike Goldrush werden gebruikt.

9 dagen
360 mi
€ 3,521.-
OW sockeye  Canal road 6

Canol road

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Alaska, Whitehorse

Tijdens WOII bouwde het Amerikaanse leger een weg om olie van de Mackenzie rivier in Northwest Territory naar een raffinaderij in Whitehorse te brengen. Twee jaar na voltooiing werd het project van 176 miljoen dollar verlaten. De kronkelende route over deze zandweg neemt je mee door een van de mooiste noordelijke gebieden van dit halfrond. Fiets voorbij ongerepte meren. Observeer relikwieën van het WW II verleden van de weg. Bekijk de schitterende pracht van de herfstkleuren in levendig rood en goud. ' s Nachts, heb je misschien geluk en zie je het het noorderlicht. Deze tour is een echt noordelijk avontuur en wilderniservaring!

10 dagen
285 mi
€ 3,465.-
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_252d

Bike Nome

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, volpension
Start:
alaska, Nome

Ontdek het Seward-schiereiland op de fiets! Rijd over de onverharde wegen rondom Nome, rijk aan inheemse cultuur en goudkoortsgeschiedenis. Hoewel het niet via de weg met de rest van Alaska is verbonden, biedt Nome 350 mijl aan onverharde wegen om te verkennen.

7 dagen
200 mi
€ 3,874.-
135-icon-alaska-golden-circle-3-WEB

Alaskan Golden Circle - SG

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Camping, geen maaltijden
Start:
Alaska, Haines

Tijdens deze 7-daagse tour doorkruist u het magische en woeste landschap van zuidoost Alaska in uw eigen tempo. Voor de onafhankelijke fiets avonturier een fantastische manier om op eigen gelegenheid deze streek te verkennen.

7 dagen
360 mi
€ 509.-
Fietsvoorzieningen Alaska is dunbevokt en de wegen zijn daardoor niet druk. De staat voert een "share-the-road" campagne om het gemotoriseerde verkeer bewust te maken van de aanwezigheid van fietsers. Vanuit de zuidelijke stad Anchorage richting het noordelijke Fairbanks zijn fietsmogelijkheden. Mountainbike tours worden georganiseerd in en rond het Glacier Bay NP. Landschap Alaska is verreweg de grootste staat van Amerika en ligt afgezonderd in het noordwesten. In het oosten grenst Alaska aan Canada. Een groot deel van de staat wordt gedomineerd door diverse gebergten en Mount McKinley is met 6194 m de hoogste berg in Noord-Amerika. De staat herbergt 7 Nationale Parken waarvan Denali NP en het aan de zuidkust gelegen Glacier Bay NP en Wrangell-St. Elias NP de meest populaire zijn. KlimaatIn het noorden komen poolwoestijnen voor, een toendra klimaat met weinig neerslag. In het zuiden heerst een mild zeeklimaat dat vergelijk is met België en Nederland. Ondanks het ijzige imago van Alaska kan in het midden en zuiden van de staat de dagtemperatuur in juni, juli en augustus oplopen tot 25-30°C. 's-Nachts kan het kwik in deze periode dalen naar 5°C. ›› Meer over Alaska op theusa.nl ›› Meer over Alaska op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.