Menu
Mijn tour

Alaskan Golden Circle - SG

Samenvatting

Alaska Golden Circle 3

Tijdens deze 7-daagse tour doorkruist u het magische en woeste landschap van zuidoost Alaska in uw eigen tempo. Voor de onafhankelijke fiets avonturier een fantastische manier om op eigen gelegenheid deze streek te verkennen.

Recreatief
7 dagen
580 km / 360 mi
$ 499.- / € 413.-
  • Prijs voor 1 persoon $680.00. Prijs voor 2 personen $1150.00.
  • Tour start iedere dag.
  • Inclusief fietshelm, waterproof fietstassen, een reparatieset en snelbinder.
  • De kampeeruitrusting is inclusief en bestaat uit een tent, slaapzak, slaapmat, kooktoestel, kookuitrusting, bear spray en een EHBO-set.
  • Wildernis kampeer ervaring hebben wordt sterk aanbevolen. Je bent op jezelf aangewezen, Er is geen mobiel telefoon bereik op het grootste gedeelte van de route.
  • Voor diegene die liever in een lodge of B&B overnachten zijn er een paar opties, deze zijn voor eigen rekening.
  • Aanbetaling voor deze tour is 25%

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief
Duur
7 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Uitdagend
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Individueel
Afstand per dag
60-80 km / 37-50 mi
Afstand totaal
580 km / 360 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Camping, geen maaltijden
Bagagevervoer
Zelf vervoeren in fietstassen
Fiets
Inbegrepen
Data
01 mei 2020 - 15 sep 2020
Tour start iedere dag in deze periode
Start
Haines (11.00)
Finish
Skagway (12.00)
Vliegveld bij start
Haines Airport (HNS)
Vliegveld bij eindpunt
Skagway Airport (SGY)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 499.-

Routebeschrijving

Je ontdekt zuidoost-Alaska en de Yukon per fiets, in je eigen tempo. Het lokale fietstourbedrijf doet de professionele planning van je reis. Zij voorzien je van de benodigde uitrusting, hulpmiddelen en verzorgen de verdere ondersteuning.

De eerste dag van je tour breng je door in Haines, op loopafstand van de oceaan, winkels, musea en restaurants. Bij het tourbedrijf bepak je zelf je fiets met de verstrekte kampeeruitrusting en voldoende levensmiddelen voor de eerste 250 fietskilometers. Na een eerste nacht in een B&B of hotel bent je klaar voor de eerste fietsetappe naar Haines-Junction in de Yukon Territory, Canada.

In Haines Junction kruis je de Alaska-Canadian Highway. Van hier is het 160 kilometer naar Whitehorse, de hoofdstad van de Yukon. Van Whitehorse fiets je naar het zuiden over de Klondike Highway tot aan Skagway. Daar verblijf je nog een nacht in een B&B of motel. De volgende ochtend lever je de fiets en de kampeeruitrusting weer in bij het fietstourbedrijf.

Langs de route zijn er betrouwbare kampeerplekken. Je kookt met behulp van de verstrekte kampeeruitrusting. Op een aantal plaatsen onderweg is er ook de mogelijkheid om te verblijven in eenvoudige accommodaties. De fietstocht zelf duurt 7 dagen en je bent de eerste dag in Haines en de laatste dag in Skagway.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

rental-bike Specialized Sirrus of Specialized Globe hybride fiets is voorzien van voor- en achterdragers, 4 fietstassen en een stuurtas.
Deze fiets zorgt voor een comfortabele rechtop rijpositie. De grotere wielen en smallere banden zijn geschikt voor verharde wegen en onverharde gravelwegen en paden.
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.