Menu
Mijn tour

Autumn along the Hudson

Samenvatting

Hudson valley historic houses 1

Tour langs de historische huizen aan de Hudson River temidden van gele, oranje en rode herfsttinten. Je fietst over autovrije landwegen langs trotse paard- en rundveeboerderijen. Ervaar en geniet van de Hudson Valley gastvrijheid.

Recreatief, Racefiets
6 dagen
350 km / 217 mi
$ 1,995.- / € 1,652.-
  • Uitstekende maaltijden (alle ontbijten, 4 diners).
  • Snacks en drinks onderweg.
  • Historische en unieke accommodaties.
  • Inclusief alle toegangsbewijzen (musea, mansions, etc.).
  • De gidsen zijn zeer ervaren en regionale experts.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.
  • De nacht voor en na de tour niet inclusief.
  • Aanbetaling voor deze tour is $500.-pp.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
6 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
60-80 km / 37-50 mi
Afstand totaal
350 km / 217 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Te huur
Data
04 okt 2020 - 09 okt 2020
2021: datums en prijzen zijn nog niet bekend.
Start
Rhinebeck (16.00)
Finish
Rhinebeck (12.00)
Transfer
Rhinecliff Amtrak railway station. Transfer not included
Vliegveld bij start
Newburgh Stewart Int. Airport (SWF)
Vliegveld bij eindpunt
Newburgh Stewart Int. Airport (SWF)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 1,995.-
fiets te huur
$ 150.-
Optioneel
racefiets
$ 250.-
Optioneel
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 450.-

Routebeschrijving

Dag 1:

Meeting met de tourleiders in de lobby van de historische Beekman Arms Inn om 16 uur. Hier worden de fietsen pas gemaakt en volgt een korte rit door het plaatsje Rhinebeck. In de bibliotheek van het hotel volgt de tourinstructie terwijl je geniet van lekkere cocktails, gevolgd door het diner.

Dag 2:

Vandaag fietsen we over langste fiets-voetgangersbrug ter wereld die gaat over de Hudson River bij Poughkeepsie. Daarna gaan we naar Hyde Park en bezoeken we het huis van Franklin Roosevelt en de Vanderbilt en Mills mansions. Als je een langere rit wilt maken kun je nog langs het schilderachtige Schultzville naar de Clinton wijngaard fietsen.

Dag 3:

We rijden naar het noorden, langs de River Road door Bard College, met optionele bezoeken aan de Clermont Estate, Montgomery House en het Frank Gehry gebouw. We gaan verder over landelijke wegen naar de oude stadjes Tivoli en Germantown. We fietsen dan verder noordelijk over rustige wegen naar Olana en de kleine stad Hudson. Dit was ooit een bruisend centrum van scheepvaart en walvisvaart en bebouwd met vele architectonische juweeltjes.

Dag 4:

We vertrekken vanaf Hudson en rijden door boerenland, korenvelden en boomgaarden langs prachtige 18e en 19e eeuwse gehuchten naar Old Chatham, een rijk landelijk gebied met stenen muren, oude begraafplaatsen en eenvoudige witte kerken. We bezoeken hier de Old Chatham schapenkudde en het grootste schapen-melkveebedrijf van Amerika. We vervolgen naar Kinderhook, een prachtige oude stad vol met vroege, elegante huizen. Hier bezoeken we het huis van de voormalige president Martin Van Buren en de Columbia Co. museum. Daarna fietsen we rustig langs de rivier terug naar Hudson.

Dag 5:

Vandaag fietsen we naar het zuiden, langs mooi bewaard gebleven oude schuren, de lange zwarte hekken van de paardenboerderijen en over de glooiende met herfstkleuren overdekte heuvels. We fietsen naar Copake Falls, waar je de Copake Iron Works kunt bezoeken of een wandeling naar de waterval kunt maken. Je kunt een optionele rit langs een met bomen omzoomd fietspad naar Millerton doen. Voor het laatste stuk van de dag kun je kiezen tussen een relatief vlakke rit of een meer uitdagende route.

Dag 6:

Na een heerlijk ontbijt in de Inn in Millerton gaan we met de tourbus terug naar Rhinebeck of het Rhinecliff Amtrak station.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

road-hybrid-bicycle Hybride ($150) of racefiets ($225).
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.