Menu
Mijn tour

Autumn in the Berkshires

Samenvatting

Autumn Berkshires1

Historische herbergen, landweggetjes en prachtige herfstkleuren – het beste fietsen in New England. De routes leiden je door idyllische landerijen, beboste hellingen, en typische New England dorpen.

Recreatief, Racefiets
6 dagen
367 km / 228 mi
$ 2,795.- / € 2,297.-
  • Alleen beschikbaar voor een groep van min. 10 peronen
  • Uitstekende maaltijden en accommodaties met een lokaal karakter.
  • Maaltijden inbegrepen: alle ontbijten, 2 picknick lunches en 4 diners.
  • Snacks en sport-drinks onderweg.
  • Deskundige, meefietsende tourbegeleiders en volgwagen.
  • Inclusief rondleidingen in de bezienswaardigheden.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.
  • Aanbetaling voor deze tour is $500.-pp.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
6 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
60-80 km / 37-50 mi
Afstand totaal
367 km / 228 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Inbegrepen
Data
01 sep 2021 - 31 okt 2021
Private tour minimum 10 riders in one booking
Start
Gr. Barrington (12.00)
Finish
Lenox (14.00)
Transfer
Logan Airport, Boston
Vliegveld bij start
Boston Logan Int. Airport (BOS)
Vliegveld bij eindpunt
Boston Logan Int. Airport (BOS)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,795.-
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 550.-

Routebeschrijving

Dag 1:

Rond 12 uur wordt je ontvangen door een tourleider op Boston Logan Airport. Transfer naar de tour start in Great Barrington. Tour instructie en een optionele korte rit. Welkomstdiner en een samenzijn bij de open haard.

Dag 2:

Serene weilanden en majestueuze uitzichten op de bergen markeren de route naar Cobble Bartholomew's. Onze picknickplaats heeft zicht op de Housatonic River. De middagrit voert je langs een aantal Berkshires' juweeltjes: de covered-bridge van Sheffield, de klassieke groene stad Alford en de winkeltjes en galeries van Great Barrington.

Dag 3:

We fietsen door de mooie, alpineachtige Monument Valley en langs trotse paarden-boerderijen in de Tyringham Valley. Hier steken we de Appalachian Trail over. In de middag rijden we langs een ongerepte wildwaterrivier naar de mooie Umpachene watervallen. Ons verblijf voor de nacht is in de plaats Lee.

Dag 4:

Vandaag een fijne fietsroute langs het Rockwell Museum, de Gilded Age Mansions en het imposante Chesterwood. Je kunt de Tanglewood grounds bezoeken of een wandeling maken door de oude Ice Glen kloof. Aankomst in Lenox.

Dag 5:

De dag begint met een rit naar Hancock Shaker Village. Hier kun je het museum en de eigenaardige ronde stenen schuur bezoeken. Een mooie middagrit gaat langs Williamstown, met een optioneel bezoek aan de galeries van het Clark Art Institute. Of je kunt naar de uitzichtpunten van de Taconic Crest fietsen en een aansluitende driestaten route doen door New York en Vermont voordat je weer terugkomt in Lenox.

Dag 6:

De ochtend kun je besteden aan een wandeling door het mooi centrum van Lennox. Of je kunt per fiets het nabijgelegen Edith Wharton’s landgoed of de Pleasant Valley Wildlife Sanctuary bezoeken. In de middag word je per tourbus teruggebracht naar Logan Airport in Boston (aankomst 17 uur).

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

bikes-easyrider - Trek trekking (hybride) fiets of Cannondale 27 vers. racefiets. Fiets voorzien van slot, bidon en stuurtas.
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.