Menu
Mijn tour

Coast-2-Coast Ride

Samenvatting

074web

Een fietsavontuur dat je dwars door de hele Verenigde Staten voert. Deze volledig ondersteunde tour begint bij de Pacific Ocean in San Diego, Californië en eindigt 52 prachtige dagen later op het strand van St. Augustine, Florida. Deze tour is vaak al in november volgeboekt!

Recreatief, Racefiets
52 dagen
4508 km / 2801 mi
$ 10,700.- / € 9,581.-
  • Coast to Coast 2020 uitverkocht.
  • Kampeer uitrusting inclusief.
  • Toeslag voor grote tent voor 1 persoon: $200.
  • Als recreatieve tour adviseren wij een lichtgewicht tourfiets / hybride.
  • Deze tour is snel volgeboekt.
  • Aanbetaling voor deze tour is 50% Let op: er gelden strengere annulerings voorwaarden voor deze tour.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
52 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Uitdagend
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
100-120 km / 62-75 mi
Afstand totaal
4508 km / 2801 mi
Klimmen
3000 m / 9842 ft
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Camping, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Niet inbegrepen
Data
06 mrt 2020 - 27 apr 2020
Start
San Diego (11.00)
Finish
St. Augustine, FL (16.00)
Transfer
San Diego airport
Vliegveld bij start
San Diego Int. Airport (SAN)
Vliegveld bij eindpunt
Jacksonville Int. Airport (JAX), Orlando Int Airport (MCO)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 10,700.-
één persoon in grote tent
De "Dome" is een grote tent, waarin je rechtop kunt staan en ruimte hebt. Een populaire upgrade.
$ 200.-
Optioneel

Routebeschrijving

Deze zorgeloze tour biedt je 45 fietsdagen en 7 rustdagen door acht verschillende staten. Je verkent het land, ontmoet de lokale bevolking, bezoekt lokale attracties en je ziet, ruikt en voelt Amerika zoals dat alleen vanaf het zadel van een fiets kan. De mooi uitgezette route gaat zoveel mogelijk over verkeersarme wegen.

Na het verlaten van de Pacific Ocean kust fietsen we in oostelijke richting over het kustgebergte van California en door het woestijngebied van Arizona.
We fietsen door het Land of Enchantment in New Mexico en dwars door de prachtige Chiricahua en Pelencillo Mountains. De grote open vlaktes van West-Texas en de ontelbare wilde bloemen van de Texas Hill Country zijn bezienswaardigheden die je nooit zult vergeten.
De route wordt vlakker als we richting Cajun Country rijden, een gebied dat bekend staat om zijn geweldige muziek en het heerlijke eten. We nemen de veerboot over de Mississippi River, een van de slechts twee secties van de gehele route waar je vooruit komt zonder te trappen. We verblijven twee dagen in Mississippi voordat we verder fietsen langs de witte zandstranden van Alabama.
Een veerboot over de Baai van Mobile brengt ons naar Florida. We fietsen een laatste stuk door Florida om de tour te eindigen in St. Augustine, de oudste stad van het land.

Dit Event wordt volledig begeleid met volgwagen en mobiele fietsenmaker. De kampeeruitrusting wordt verzorgd en je top kwaliteit tent wordt dagelijks voor je opgezet en afgebroken en je slaapt op een lekker dik luchtbed. Je bagage wordt bij je tent afgeleverd en weer opgehaald.
Dit is een camping tour, maar er zijn 32 tent nights en 20 non-tent nights in motels of binnen een gebouw. Alle overnachtingskosten zijn inbegrepen en ook de dranken en snacks tussendoor zijn inbegrepen en worden geserveerd onder opgezette luifels, waar je kunt uitrusten op luxe camping stoelen.
Alle ontbijten en diners worden verzorgd in een mix van versbereide maaltijden door een professionele cateringwagen tot uit eten gaan in lokale restaurants.


* Tourbeschrijvingen kunnen onderhevig zijn aan verandering en aanpassingen afhankelijk van de groep, beschikbare accommodaties en andere onvoorziene omstandigheden, waaronder het weer, bosbranden, overstromingen, orkanen, aardverschuivingen en/of andere natuurverschijnselen.
Gebruik deze beschrijving als overzicht van wat je kunt verwachten.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.