Menu
Mijn tour

Coast and Desert

Samenvatting

IMG_4030syl-wb

Een winter tour voor de mooi weer fietser. Je fietst langs de prachtige Pacific kust van Zuid-Californië. Verder het binnenland in fietst je naar Julian, een goudkoorts stadje en Borrego Springs. De tour gaat verder door de spannende woestijn badlands en de beroemde Salton Sea naar de wijngaarden van de Temecula Valley.

Recreatief, Racefiets
6 dagen
350 km / 217 mi
$ 2,495.- / € 2,308.-
  • Uitstekende maaltijden en luxe accommodaties.
  • Maaltijden inbegrepen: alle ontbijten, 2 lunches, 3 diners.
  • Snacks en sport-drinks onderweg.
  • Deskundige, meefietsende tourbegeleiders en volgwagen.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.
  • De nacht voor en na de tour niet inclusief.
  • Aanbetaling voor deze tour is $500.-pp

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
6 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
40-60 km / 25-37 mi
Afstand totaal
350 km / 217 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, volpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Te huur
Data
08 mrt 2020 - 14 mrt 2020
Start
San Diego (11.00)
Finish
San Diego (12.00)
Transfer
San Diego Transfer not included
Vliegveld bij start
San Diego Int. Airport (SAN)
Vliegveld bij eindpunt
San Diego Int. Airport (SAN)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,495.-
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 495.-

Routebeschrijving

Dag 1:

De tour begint rond het middaguur in San Diego. Na de tourinstructie en de afstelling van de fiets is er een optionele tocht over het fietspad van de Mission Bay langs de Stille Oceaan. In de avond een mooi diner bij een geselecteerd restaurant in het Gas Lamp District van San Diego.

Dag 2:

De dag begint met een mooie rit over het fietspad langs Pacific Beach en verder naar de prachtige stad La Jolla voor een lunch met uitzicht op de oceaan. Sterkere rijders kunnen daar kiezen voor een optionele uitdagende klim naar Torrey Pines Park. De tourbus brengt je van La Jolla & Torrey Pines State Beach naar Julian, een schilderachtig gold-rush stadje in de heuvels buiten San Diego.

Dag 3:

Vandaag fiets je van Julian naar Borrego Springs. Dit is een glooiende rit naar beneden met spectaculaire uitzichten op de bruine en roze rotsen van de bergen, de koperkleurige, grijze en groene woestijnbodem en het blauw van de Salton Sea. Na een picknick lunch onderweg kom je aan bij het Borrego Springs Resort. Hier kun je genieten van een luxe verblijf van twee nachten.

Dag 4:

We starten met een prachtige afdaling door woestijngebied naar de Salton Sea. Na de lunch kun je kiezen voor een mooie fietstocht terug of je neemt de tourbus terug naar het resort om van de talloze faciliteiten van de Borrego Springs Resort te genieten. s’Avonds is er een uitgebreid diner in het resort.

Dag 5:

We vertrekken uit onze woestijn oase in noordelijke richting naar de Temecula Wine Country. Je rijdt langs glooiende heuvels door het hart van het wijngebied, langs boomgaarden en paardenranches. We stoppen voor een gastronomische picknick lunch bij de Mount Palomar Vineyard. Later in de middag volgt een wijnproeverij in de wijnkelders van de Churon Winery. De dag eindigt met een fantastisch diner in het karakteristieke Inn in het wijngebied.

Dag 6:

Na een onvergetelijke zonsopgang en een uitgebreid ontbijt eindigt de tour halverwege de ochtend. De tourbus brengt je naar de luchthaven van San Diego of een plaatselijke hotel.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

road-hybrid-bicycle Hybride of racefiets.
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.