Menu
Mijn tour

Coasting New England

Samenvatting

coasting New England1

Mooie landwegen verbinden historische zeehavens en verborgen schatten op deze drie-staten tour van Massachusetts naar Maine. Van “lobster" diners tot "breathtaking" uitzichten, dit is de kust van New England op zijn best!

Recreatief, Racefiets
6 dagen
310 km / 193 mi
$ 2,695.- / € 2,349.-
  • Uitstekende maaltijden en accommodaties met een lokaal karakter.
  • Inbegrepen: alle ontbijten, 2 picknick lunches en 4 diners.
  • Snacks en sport-drinks onderweg.
  • Deskundige, meefietsende tourbegeleiders en volgwagen.
  • Inclusief rondleidingen in de bezienswaardigheden.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.

Fotogallerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
6 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemakkelijk
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
40-60 km / 25-37 mi
Afstand totaal
310 km / 193 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Inbegrepen
Data
08 jul 2018 - 13 jul 2018
09 sep 2018 - 14 sep 2018
Start
Newburyport (12.00)
Finish
Kennebunkport, ME (11.00)
Transfer
Newburyport Railway St., Wells Railway St.
Vliegveld bij start
Boston Logan Int. Airport (BOS)
Vliegveld bij eindpunt
Boston Logan Int. Airport (BOS)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,695.-
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 500.-

Routebeschrijving

Dag 1:

Middag rendez-vous in Newburyport, aan de monding van de Merrimack River. Een eerste fietstocht door de Great Marsh met een mooi uitzicht op Plum Island, met een van de grootste vogelkolonies van het land. Op de terugweg kun je het Parker River National Wildlife Refuge bezoeken. s’Avonds een welkomstdiner.

Dag 2:

De dag begint met een rit over rustige weggetjes naar het zuiden, via de klassieke New England steden Newbury, Topsfield, en Hamilton naar de kust bij Crane Beach. We maken een stop in Ipswich, met zijn mooie First Period (1625-1725) huizen. Na de dagrit heb je de gelegenheid voor een wandeling door het historische Newburyport of de promenade aan de waterkant.

Dag 3:

Als we via kronkelende weggetjes het binnenland inrijden langs de Merrimack River heb je een mooi breed uitzicht op de vallei. We rijden New Hampshire in en fietsen langs trotse paardenboerderijen en appelboomgaarden op weg naar de lunch in Exeter. ‘s Middags rijden we langs de kust via Fort Constitution naar Portsmouth. Je kunt een bezoek brengen aan Strawbery Banke, een openlucht museum dat de lokale geschiedenis van de architectuur en levensstijl goed weerspiegelt.

Dag 4:

We steken de Piscataqua River over naar Maine en fietsen langs de mooie kustplaatsjes Kittery, York Village, en York Harbor. Bij Cape Neddick heb je een perfect uizicht de Nubble vuurtoren. Mooie oceaan baaien, groenblijvende bossen en glooiende akkers markeren de route naar Kennebunkport. Vanuit het historische hotel heb je een prachtig uitzicht op de kust.

Dag 5:

Vandaag een lus route langs Walker Point, het Rachel Carson National Wildlife Refuge, en de lands-end dorpen Cape Porpoise en Biddeford Pool. ‘s Middags verken je de plaatselijke stranden, kun je wandelen en winkelen in Kennebunkport of het Franciscaner klooster bezoeken.

Dag 6:

Na het ontbijt brengt de tourbus je naar het Wells Amtrak station, met treinverbindingen zuidelijk naar Boston en noordelijk naar Portland.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

bikes-easyrider - Trek trekking (hybride) fiets
of
- Cannondale 27 vers. racefiets.

voorzien van slot, bidon en stuurtas.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.