Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Connecticut

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
re-north_0001_Ride+the+East+-+North+07

Ride the East 1ste etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New Hampshire, Portsmouth

Voor de fietser die geen 25 dagen vrij kan nemen, maar wel graag een deel van de Ride the East willen rijden probeer dan onze eerste etappe van Ride the East. De 1ste etappe van Ride the East is 667 mijlen en duurt 9 fietsdagen (10 totaal). Geniet van de heuvels van New England en het platteland van de noordelijke en midden Atlantische Staten terwijl je van Portsmouth naar Washington fietst.

10 dagen
667 mi
€ 2,936.-
Afkorting:   CT          Tijdzone:   Eastern Time Fietsvoorzieningen Uit milieuoogpunt (CO2 reductie) stimuleert de staat het fietsen. De infrastructuur is matig op fietsers ingericht. In dichter bevolkte gebieden moet de fietser de ruimte op de weg delen met meer autoverkeer. Landschap Connecticut is een kleine staat aan de westkust en bestaat voor het overgrote deel uit bossen en wouden. Het noord-westen is berg- en heuvelachtig, het zuid-oostelijk (kust)gebied vrij vlak. De staat heeft veel meren, natuurgebieden en recreatiegebieden. >> meer info Klimaat Door de overheersende landwind heeft deze staat aan de oostkust een mild landklimaat: warme zomers en koude winters. In de herfst is het er verrassend warm, met dagtemperaturen rond de 25°C. Deze herfsttemperaturen, in combinatie met het korter worden van de dagen wordt ook wel de “Indian Summer” genoemd en uit zich in spectaculaire herfstkleuren in de bossen.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.