Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Florida

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
southernmost_point_crop_-_frame_2

Florida Everglades and Keys Winter Escape

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, halfpension
Start:
Florida, Miami, FL

Ben je de koude Nederlandse/ Europese winter even helemaal zat? Met deze tocht in de fietsvriendelijke omgeving van de Everglades en op de tropische Keys eilanden ben je die snel vergeten

6 dagen
175 mi
€ 2,645.-
lsp1os2u9u2bizuuj0tq

Great American Road trip

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
USA, Santa Monica

The Great American Road Trip neemt fietsers mee door Amerika's landschap, van de Pacific naar de Atlantische oceaan.
Highlights: Grand Canyon, Roswell, Bourbon straat in New Orleans en historische Savannah.
Het is ook mogelijk om 1 of meerdere etappes van deze tour te fietsen.

62 dagen
5890 km
€ 12,406.-
fph6g8hrp4j7qrzo9w15

Great American Road trip- 5de etappe

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Louisiana, New Orleans

De vijfde etappe van de Great American Road Trip: Na te hebben genoten van de beroemde gastvrijheid van New Orleans, fietsen we uit de Big Easy en gaan langs de Gulf Coast naar Mississippi. Het einde van dit gedeelte is in Savannah met zijn zuidelijke charme, historisch centrum en vooroorlogse architectuur. Deze romantische stad markeert het einde van dit ongelooflijke gedeelte.
Hoogtepunten: Gulf Coast, Gulf Island National Seashore, Rural Georgia en Savannah.
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

13 dagen
1295 km
€ 0.-
fl-north-ss4

Historic North Florida Bike Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Florida, Gainesville

Get off the beaten path cycling from coast to coast through the historic towns and rural countryside of north Florida. Discover towns that date from the 1800s when Florida was but a wild, untamed land of forests and lakes. Explore the streets of 450 year old St Augustine, checking out locally produced craft beers and homemade ice creams. Explore an unexpected world of southern cuisine ranging from traditional catfish and hushpuppies to gourmet platters of ocean fresh grouper, shrimp and more. Cycle several of Florida's paved rail trails, cruising across the state removed from the hustle and bustle of traffic. Discover that there is more to Florida than Disney and Miami.

6 dagen
€ 2,909.-
Fietsvoorzieningen De straten zijn over het algemeen redelijk aangepast aan de aanwezigheid van fietsers. Het (auto)verkeer kan soms druk zijn. Het kustgebied en het binnenland zijn nagenoeg vlak. Landschap Florida bestaat uit veel (soms gedraineerd) moerasgebied, waarvan de Everglades het bekendste is. Aan beide kanten hiervan is een lange kuststrook van zandstranden. Het noordelijk deel is minder drassig, maar erg ver boven het waterniveau komt het nergens. Er zijn 165 rivieren en meer dan 30.000 meren waarvan het Okeechobee meer het grootste is. Onderaan de staat hangen de Florida Keys, een groep eilanden die onderling met bruggen zijn verbonden. Klimaat Florida heeft een tropisch of subtropisch klimaat – vochtige warme zomers en zachte winters. In het zuiden van de staat liggen de temperaturen enkele graden hoger dan in het uiterste noorden. Het gehele jaar door schijnt de zon. Beste bezoektijd is de lente en herfst. De temperatuur is dan gematigd en er is weinig neerslag. ›› Meer over Florida op theusa.nl ›› Meer over Florida op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.