Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Florida

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
074web

Coast-2-Coast Ride

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Camping, halfpension
Start:
California, San Diego

Een fietsavontuur dat je dwars door de hele Verenigde Staten voert. Deze volledig ondersteunde tour begint bij de Pacific Ocean in San Diego, Californië en eindigt 52 prachtige dagen later op het strand van St. Augustine, Florida.
Deze tour is vaak al in november volgeboekt!

52 dagen
4508 km
€ 9,618.-
southernmost_point_crop_-_frame_2

Florida Everglades and Keys Winter Escape

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, halfpension
Start:
Florida, Miami, FL

Ben je de koude Nederlandse/ Europese winter even helemaal zat? Met deze tocht in de fietsvriendelijke omgeving van de Everglades en op de tropische Keys eilanden ben je die snel vergeten

6 dagen
175 mi
€ 2,692.-
03

Florida Keys ride

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Camping, halfpension
Start:
Florida, Key Largo

Long before Rum Runners were cooling off thirsty tourists in the Keys, pirates thirsting for other treasure sailed the coastal waters. The Florida Keys are known for their laid-back vibe with an emphasis on fun, and our tour, the annual week-long bicycle tour of the Keys, fits right in.
The scenery is incredible, and the short riding days provide plenty of time to sample the varied cuisine, dip a toe or more into the turquoise water, swim with dolphins or kayak a secluded shoreline.

7 dagen
188 mi
€ 1,753.-
Fietsvoorzieningen De straten zijn over het algemeen redelijk aangepast aan de aanwezigheid van fietsers. Het (auto)verkeer kan soms druk zijn. Het kustgebied en het binnenland zijn nagenoeg vlak. Landschap Florida bestaat uit veel (soms gedraineerd) moerasgebied, waarvan de Everglades het bekendste is. Aan beide kanten hiervan is een lange kuststrook van zandstranden. Het noordelijk deel is minder drassig, maar erg ver boven het waterniveau komt het nergens. Er zijn 165 rivieren en meer dan 30.000 meren waarvan het Okeechobee meer het grootste is. Onderaan de staat hangen de Florida Keys, een groep eilanden die onderling met bruggen zijn verbonden. Klimaat Florida heeft een tropisch of subtropisch klimaat – vochtige warme zomers en zachte winters. In het zuiden van de staat liggen de temperaturen enkele graden hoger dan in het uiterste noorden. Het gehele jaar door schijnt de zon. Beste bezoektijd is de lente en herfst. De temperatuur is dan gematigd en er is weinig neerslag. ›› Meer over Florida op theusa.nl ›› Meer over Florida op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.