Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Georgia

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
georgia low country 1

Low Country Adventure

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Mooi en ontspannen fietsen langs de Georgia / Zuid-Carolina kust en eilanden. Een fietsreis over landelijke wegen, langs oude herenhuizen, verstilde steden, natuurparken, waddengebied, rijstvelden en de Amerikaanse geschiedenis. Je verblijft in uitzonderlijke hotels.

7 dagen
224 mi
€ 2,649.-
DSC0498-1024x680a

Savannah to Charleston

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Fiets een gedeelte van “the Low Country, een 200 mijl lange kuststrook van South Carolina en Georgia, van Savannah tot Charleston, genietend van de aristocratische charme gedrapeerd in zuidelijke gastvrijheid, door fascinerende geschiedenis, charmante Victoriaanse en Antebellum-architecturen, genietend van verrukkelijke gerechten en een typisch schilderachtig karakter. Verken de boeiende geschiedenis, waaronder de ruïnes van de Wormsloe-plantage, het beroemde St. Helena-eiland Martin Luther King, Jr.’s ‘I Have a Dream’-toespraak en een authentiek Gullah Geechee-diner op een plantage. De thuisbasis van een adembenemend landschap en zuidelijke keuken, bij deze tour ga je ook een kajaktocht over de slaperige Ebenezer Creek maken, een nationaal historisch monument en de site van het Ebenezer Creek Betrayal. Fiets door de spectaculaire stad Beaufort in Zuid-Carolina, Sullivan Island, Fort Moultrie en Fort Sumter National Monument, bekend als het startpunt van de Amerikaanse Burgeroorlog.

7 dagen
267 mi
€ 4,690.-
Fietsvoorzieningen Georgia heeft een staatsbreed fietsroute-netwerk. De verkeerskundige voorzieningen voor fietsers zijn in ontwikkeling evenals het bewustzijn bij automobilisten van de aanwezigheid van fietsers op de weg. Landschap Georgia heeft een afwisselend landschap met veel bossen. In het uiterste noorden van de staat liggen de Blue Ridge Mountains en een deel van de Appalachian Mountains. De rest van de staat is nagenoeg vlak. In het zuidoosten ligt een groot ongerept moerasgebied, de Okefenokee Swamp. De kust heeft mooie zandstranden. Klimaat Er overheerst er een landklimaat, met aan de kust een gematigd tot sub-tropisch zeeklimaat. Georgia kent warme en vochtige zomers en over het algemeen zachte winters. In het voorjaar en de winter valt de meeste neerslag. ›› Meer over Georgia op theusa.nl ›› Meer over Georgia op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.