Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Georgia

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
georgia low country 1

Low Country Adventure

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Mooi en ontspannen fietsen langs de Georgia / Zuid-Carolina kust en eilanden. Een fietsreis over landelijke wegen, langs oude herenhuizen, verstilde steden, natuurparken, waddengebied, rijstvelden en de Amerikaanse geschiedenis. Je verblijft in uitzonderlijke hotels.

7 dagen
224 mi
€ 2,209.-
DSC0498-1024x680a

Savannah to Charleston

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Bike part of the low country, a 200-mile stretch of coastal South Carolina and Georgia, from Savannah to Charleston soaking in the aristocratic charm draped in southern hospitality, through fascinating history, charming Victorian and Antebellum architectures, enjoying delectable cuisine, and a quintessential scenic character. Explore enthralling corridors of history including the Wormsloe Plantation ruins, the famed St. Helena island of Martin Luther King, Jr.’s “I Have a Dream” speech, and an authentic Gullah Geechee dinner at a plantation.

7 dagen
267 mi
€ 3,333.-
Fietsvoorzieningen Georgia heeft een staatsbreed fietsroute-netwerk. De verkeerskundige voorzieningen voor fietsers zijn in ontwikkeling evenals het bewustzijn bij automobilisten van de aanwezigheid van fietsers op de weg. Landschap Georgia heeft een afwisselend landschap met veel bossen. In het uiterste noorden van de staat liggen de Blue Ridge Mountains en een deel van de Appalachian Mountains. De rest van de staat is nagenoeg vlak. In het zuidoosten ligt een groot ongerept moerasgebied, de Okefenokee Swamp. De kust heeft mooie zandstranden. Klimaat Er overheerst er een landklimaat, met aan de kust een gematigd tot sub-tropisch zeeklimaat. Georgia kent warme en vochtige zomers en over het algemeen zachte winters. In het voorjaar en de winter valt de meeste neerslag. ›› Meer over Georgia op theusa.nl ›› Meer over Georgia op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.