Menu
Mijn tour

Healdsburg Wine Country Tour

Samenvatting

healdsburg-cycling

Houd je van verse boerderij producten? Deze ééndaagse fietstocht leid je door de vruchtbare Dry Creek Valley in Sonoma County (ten noorden van San Fransisco), waarbij diverse kleine streekbedrijven worden bezocht.

Recreatief
1 dag
12 km / 7 mi
$ 169.- / € 140.-
  • 1 dag – geen overnachting.
  • Tour start iedere dag.
  • Hybride fiets en helm inclusief
  • Uitstekende en uitgebreide lunch.
  • Ervaren, lokale gidsen.
  • Korting bij meer dan 4 deelnemers.
  • Deze tour moet bij boeken in zijn geheel betaald worden.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief
Duur
1 dag
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
0-20 km / 0-12 mi
Afstand totaal
12 km / 7 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
n.v.t.
Fiets
Inbegrepen
Data
01 jan 2018 - 31 dec 2018
Start
Healdsburg (10.00)
Finish
Healdsburg (15.30)
Vliegveld bij start
San Francisco Int. Airport (SFO)
Vliegveld bij eindpunt
San Francisco Int. Airport (SFO)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 169.-
Incusief helm en bidon
Optioneel

Routebeschrijving

Tijdens deze tour neemt een kijkje achter de schermen van verse, ambachtelijke boerderij producten, waar ze vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Het Dry Creek Valley klimaat en de vruchtbare grond hebben creatieve, lokale producenten gestimuleerd hier diverse duurzame biologische landbouwmethoden te ontwikkelen.
Het doel van de tourgidsen is je bewust te maken van de samenhang van wijn en voedsel, en hoe ze elkaar beïnvloeden. De gidsen bieden je ook een leuke en ontspannen fietstocht in een van de mooiste fietsgebieden. We bezoeken wijnhuizen met hun prachtige tuinen, streekproducten specialisten (afhankelijk van het seizoen), olijfolie producenten en nog veel meer.

De tour begint in Healdsburg om 10:00 uur. De gids stelt de Marin Hybride huurfiets voor je af en geeft een korte uitleg van de tour. We fietsen een korte afstand naar onze eerste stop, de Quivira Wijngaarden. Dit is een van de meest intrigerende biologische en duurzame wijnhuizen in de vallei. We bezoeken hun seizoensgebonden groentetuinen en bekijken hun eigenzinnige kippenhok met kleurrijke en exotische kippen.
We bezoeken daarna de Preston Winery, bekend om hun proeflokaal met vers gebakken brood en unieke Rhone wijnen. Een andere stop is de Dry Creek Olive Company (wo-zo), waar we verse, lokale olijfolie kunnen proeven.
We krijgen we een ‘insiders’ blik op de productie van lokale olijfolie en kunnen in een van de naastgelegen proeflokalen genieten van favoriete Sonoma County wijnen. Afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid zijn er nog andere bezoeken zoals een lokale knoflook teler, een goed gesorteerde fruitkraam of een boerenbedrijf dat gespecialiseerd is in oude groentesoorten. Aan het eind van de middag fietsen we terug naar Healdsburg.

*As a preventative measure due to COVID-19 we will be including individual boxed lunches in place of buffet style lunches.*

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.