Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Kansas

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Cross Country challange 3

Cross Country Challenge

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
California, San Francisco

De Cross Country Challenge is een geweldige coast to coast fietstour van 52 dagen. Geknipt voor iedereen die geheel verzorgd, samen met een groep van enthousiaste gelijkgestemden op een uitdagende manier dwars door Amerika wil fietsen!

52 dagen
3838 mi
€ 11,253.-
Fast America 1

Fast America Ride

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
California, Costa Mesa

De Fast Amerika Ride is een fietstour voor 'bikkels' die de hele USA in 33 dagen willen zien. Het is een zeer uitdagende, volledig ondersteunde coast-to-coast fietstocht. Test uzelf en ervaar de schoonheid van Amerika tijdens deze uitdagende cross country tour!

33 dagen
3446 mi
€ 7,295.-
cross-country-challenge-05

Cross Country Challenge 3de etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
Colorado, Pueblo

De Cross Country Challenge is een geweldige 52 dagen lange fietstocht van de west naar de oostkust. Voor de fietser die geen 52 dagen vrij kan nemen, maar toch een gedeelte van de de Cross Country Challenge wil rijden, probeer dan onze 3de etappe van deze tour. Steek de hoge vlaktes van Colorado en Kansas over van Pueblo naar Saint Joseph.

9 dagen
690 mi
€ 2,491.-
Afkorting:   KS          Tijdzone:   Central Time Fietsvoorzieningen Kansas heeft een fietsroute-netwerk maar de fiets-infrastructuur is nog in ontwikkeling. De voorlichting over fietsers aan gemotoriseerde weggebruikers is geïnitieerd door de overheid. LandschapDe staat is te verdelen in twee landstreken, de hogere Great Plains (1250 meter) in het westen en de het lagere Central Plain (200 meter) in het oosten. Het oosten is voornamelijk bebost en er valt meer neerslag. Het uiterste zuidoosten behoort tot het hooggelegen beboste Ozarkplateau. Tarwe en zonnebloemen zijn de voornaamste landbouwgewassen in deze vruchtbare staat. >> meer info Klimaat Het klimaat in deze staat is er een van warme zomers en gematigd strenge winters. In de zomermaanden kunnen er onweersbuien en tornado's voorkomen.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.