Menu
Mijn tour

Lake Superior Mountain Bike Adventure

Samenvatting

Duluth bikers on bridge

Ontdek meer dan 100 mijl singletracks door de heuvels rondom Duluth met uitzicht op Lake Superior, het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het Duluth Traverse trail system is erkend door de Internationale Mountain Bicycling Association. Duluth wordt door Outdoor Magazine de beste buitensportstad genoemd. De prachtige natuur maakt Duluth de perfecte plek voor uw Lake Superior Mountain Bike Avontuur.

Mountainbike
7 dagen
193 km / 120 mi
$ 2,200.- / € 1,934.-
  • Transport van en naar de luchthaven zijn inbegrepen.
  • Luxe hotel kamers met uitzicht op het meer in Duluth’s historisch Canal Park.
  • Een helm & Cannondale Cujo 27.5+ Hardtail mountain bike zijn inclusief.
  • Inbegrepen zijn een gezond en heerlijk ontbijt en lunch.
  • Ook snacks, water en sportdrankjes gedurende de dag zijn inbegrepen.
  • Ervaren lokale gidsen.
  • Routes voor alle niveaus en vaardigheden.
  • Gratis T-shirt en fles water.
  • Vele andere activiteiten mogelijk, waaronder: Kajakken, wandelen en sightseeing.

Fotogallerij

Details

Type
Mountainbike
Duur
7 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
40-60 km / 25-37 mi
Afstand totaal
193 km / 120 mi
Klimmen
152 m / 499 ft
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Inbegrepen
Data
10 jul 2018 - 16 jul 2018
07 aug 2018 - 13 aug 2018
11 sep 2018 - 17 sep 2018
Start
Duluth
Finish
Duluth
Transfer
Duluth International Airport
Vliegveld bij start
Duluth International Airport
Vliegveld bij eindpunt
Duluth International Airport

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,200.-
Full-suspension carbon Santa Cruz upgrade
$ 200.-
Optioneel
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 647.-

Routebeschrijving

Dag 1 (dinsdag):

Onze gids haalt je op van Duluth International Airport. Je fiets staat klaar, zodat je de rest van de dag op eigen gelegenheid Duluth kunt ontdekken en zijn aan het meer gelegen parken, musea en restaurants.

Dag 2 (woensdag): Mission Creek Spirit Mt.

Na een licht ontbijt in ons hotel, wordt we opgehaald en vervoerd naar de geboorteplaats van de American Fur Trade in Fond du Lac, waar onze rit zal beginnen op de Duluth Traverse. We rijden langs de St. Louis Rivier en via glooiende paden, lichte beklimmingen en spannende afdalingen doorkruisen we de Duluth Ridge Line naar Spirit Mountain. Halverwege de dag stoppen we voor een picknick lunch. Daarna kunt je er voor kiezen om de rit voort te zetten of om terug te keren naar Canal Park.

Dag 3 (donderdag): Spirit Mt. Brewer Park.

We beginnen onze rit weer bij Spirit Mountain en leren iets van de lokale geschiedenis van de Native Ojibwa- en Dakotastammen. Op dit gedeelte van de Duluth Traverse navigeren we over pittoreske beekjes en heb je een fantastisch uitzicht over de St Louis River Estuary. Na de lunch kun je relaxen in Canal Park of als optie een rit maken naar Minnesota Point. ‘s Avonds kun je een kajaktour boeken die in Duluth haven van start gaat. De perfecte manier om de dag af te sluiten.

Dag 4 ( vrijdag): Piedmont naar Twin Ponds.

Op dag vier gaan we een aantal uitdagende singletracks rijden. We verkennen Duluth’s beroemde Skyline Boulevard. Dit gedeelte van de Duluth traverse laat je zien waarom Duluth de nummer 1 Adventure town in Amerika is geworden. Onze bus haalt ons op bij een historische koetspaardendrinkplaats en neemt ons mee naar een van de beste restaurants van Duluth voor een lunch in een unieke Diner. Na de lunch heb je de mogelijkheid om meer singletrackroutes te fietsen. Of je stapt aan boord van de Duluth History en sightseeing Bus. ‘s Avonds heb je de mogelijkheid om een all-inclusive tour te doen langs ambachtelijke bierbrouwerijen of je relaxt op een terrasje in Canal Park.

Dag 5 (zaterdag): Hartley naar Hawk Ridge.

Na het ontbijt gaan we terug naar de Duluth Traverse and vervolgen we ons singletrackavontuur in Duluth. ‘s Middags genieten we we van een picknicklunch in het Hartley Nature Center en hebben we de tijd om iets te leren over de natuur en geschiedenis van de Northwoods. Dan keren we terug naar de trail voor een spannenede rit naar Hawk Ridge, een van de beste uitkijkpunten om de migratie van haviken te zien. ( beste tijd is september tot november)

Dag 6 (zondag): Hawk Ridge Lester Park.

Vandaag is de laatste dag van ons avontuur. Je zult genieten van de glooiende singletracks langs de Lester River. Maak een paar prachtige foto’s en daal af naar Lake Superior waar je kunt zwemmen in het grootste zoetwatermeer ter wereld. Na de lunch is er tijd om te relaxen of om er op uit te trekken met je nieuwe vrienden. En, geniet van een laatste avond in de stad.

Dag 7 (maandag) Vertrek

Ons team zal jou en je bagage naar het vliegveld brengen. Op naar een volgend avontuur of op weg naar huis.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

cannondale-cujo-27plus hard tail and full suspension options available
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.