Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Louisiana

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
074web

Coast-2-Coast Ride

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Camping, halfpension
Start:
California, San Diego

Een fietsavontuur dat je dwars door de hele Verenigde Staten voert. Deze volledig ondersteunde tour begint bij de Pacific Ocean in San Diego, Californië en eindigt 52 prachtige dagen later op het strand van St. Augustine, Florida.
Deze tour is vaak al in november volgeboekt!

52 dagen
4508 km
€ 9,581.-
Afkorting:   LA          Tijdzone:   Central Time Fietsvoorzieningen Het gemotoriseerde verkeer houdt over het algemeen iets minder rekening met fietsers dan in andere staten. De overheid heeft wel op sommige trajecten speciale ‘lanes’ en ‘sidepaths’ beschikbaar gesteld voor fietsers. LandschapLouisiana is een vlakke staat met veel bossen en wouden. De staat maakt deel uit van de kustvlakte langs de Golf van Mexico en van het stroomgebied van de Mississippi. Ongeveer 50% van de oppervlakte wordt ingenomen door de kustmoerassen en lage landen langs de rivieren. Er zijn zouthoudende inhammen/meren langs de kust. >> meer info Klimaat Er heerst een gelijkmatig subtropisch klimaat met in de zomermaanden hoge temperaturen, een hoge luchtvochtigheidsgraad en van tijd tot tijd regen. De lente en de herfst zijn de prettigste perioden.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.