Menu
Mijn tour

Low Country Adventure

Samenvatting

georgia low country 1

Mooi en ontspannen fietsen langs de Georgia / Zuid-Carolina kust en eilanden. Een fietsreis over landelijke wegen, langs oude herenhuizen, verstilde steden, natuurparken, waddengebied, rijstvelden en de Amerikaanse geschiedenis. Je verblijft in uitzonderlijke hotels.

Recreatief, Racefiets
7 dagen
360 km / 224 mi
$ 2,495.- / € 2,051.-
  • Historische accommodaties.
  • Uitstekende maaltijden (alle ontbijten, 4 picnic lunches, 4 diners).
  • Snacks en drinks onderweg.
  • De gidsen zijn zeer ervaren en regionale experts.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.
  • Inclusief een Kayak tour op de Altamaha River Bioreserve, Tours in historisch Savannah en Beaufort.
  • Ferry Tickets naar Sapelo Island.
  • De nacht voor en na de tour niet inclusief.
  • Aanbetaling voor deze tour is $500.-pp.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
7 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemakkelijk
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
40-60 km / 25-37 mi
Afstand totaal
360 km / 224 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, volpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Te huur
Data
15 mrt 2020 - 21 mrt 2020
27 sep 2020 - 03 okt 2020
2021; datums en prijzen nog niet bekend.
Start
Savannah (14.00)
Finish
Savannah (14.00)
Vliegveld bij start
Savannah Hilton Head Int. Airport (SAV)
Vliegveld bij eindpunt
Savannah Hilton Head Int. Airport (SAV)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,495.-
huur hybride fiets
Tranfer niet inclusief
$ 200.-
Optioneel
huur racefiets
$ 200.-
Optioneel
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 495.-

Routebeschrijving

Dag 1:

Na aankomst bij de accommodatie in de historische wijk van Savannah beginnen we met een tien mijl lange warming-up rit door de stad met een gids. Een tourinstructie en een uitgebreid diner sluiten de eerste dag af.

Dag 2:

We fietsen door het Beaufort gebied, dat het beste van het Zuid-Carolina laagland vertegenwoordigt. Een ongerepte route langs zoutwater moerassen, eiken bossen en rivieren. We genieten van een picknick lunch op het strand bij de vuurtoren en verkennen het historische Beaufort met zijn prachtige herenhuizen, gebouwd door de welgestelde eigenaren van katoen, indigo en rijst plantages.

Dag 3:

We beginnen deze dag bij de kleinste kerk in Amerika en fietsen door een landelijke omgeving met kwelders, dennenbossen en door het Harris Neck Wildlife Refuge, de thuisbasis van vele watervogels. We gaan verder door knusse dorpen als Shellman Bluff, Pine Harbor en Eulonia. We passeren garnalenboten in Valona en prachtige Victoriaanse huizen in Ridgeville. Aan het eind van de dag nemen we de ferry naar Sapelo Island.

Dag 4:

De dag begint met een rondleiding over dit fascinerende eiland. We genieten van een picknick lunch, bij onze statige accommodatie of op het strand. Na de lunch kun je langs het strand fietsen, in de omgeving wandelen of het eiland verder verkennen.

Dag 5:

We nemen de veerboot terug naar het vasteland en fietsen naar Darien. Daar maken we een korte fietstour door de plaats inclusief Fort George, de eerste Engelse neder-zetting in Georgia. We vervolgen naar de historische Butler Plantation en verkennen per kayak het wondermooie kustgebied. We overnachten in het wereldberoemde Jekyll Island Club Hotel.

Dag 6:

We beginnen deze dag met een ontspannen fietstocht over het prachtige kleine Jekyll eiland. Een route langs de kust en langs de vele mooie huizen van beroemde Amerikaanse families. De picknick wordt geserveerd bij de zee en de aangrenzende wetlands. Voor degenen die meer willen is er keuze uit een zwembad bij de rivier, croquet, charter vissen, golf, tennis, een wandeling door het vogelgebied of paardrijden.

Dag 7:

Na een ontspannen ontbijt en nog wat tijd om van de omgeving van het hotel te genieten nemen we de toerbus terug naar Savannah.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

road-hybrid-bicycle Hybride of racefiets.
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.