Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Maine

7 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
four Islands of Maine1

Four Islands of Maine

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Maine, Camden

Tijdens deze tour maak je kennis met de schoonheid en de cultuur van Mid-Coast Maine. Je fietst over rustige wegen op de mooiste eilanden van Maine en langs het prachtige St. George schiereiland. De tour wordt gecombineerd met tal van andere activiteiten. Je verblijft in charmante accommodaties en geniet van heerlijke maaltijden.

7 dagen
168 mi
€ 2,649.-
Golden coast of Maine1

Golden Coast of Maine

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Maine, Bar Harbor

Ontdek de kust van Maine terwijl je door vissersdorpjes, beroemde steden en langs adembenemende kustgebieden fietst. Je zult Maine zien zoals het werkelijk is en smaken en kleuren ontdekken die deze streek uniek maken. Je diner bestaat kreeft en zeevruchten vers uit de zee en van de zonsondergang genieten vanaf het dek van een houten schoener. Onze gidsen leiden je rond op een pittoresk eiland en Acadia National Park. Er is ook genoeg tijd om te genieten zonder fiets. Alles op je eigen tempo.

6 dagen
162 mi
€ 3,771.-
04

Pedal the Coast Self Guided

Type:
Recreatief
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Maine, Damiriscotta

Dit is een ontspannen tour langs de prachtige kust van Maine. Je krijgt een goede indruk van de rijke geschiedenis van deze kuststaat. Je geniet van de rustige schoonheid van Pemaquid Point, de oost- en westoever van Penobscot Bay, de Blue Hill Bay. De tour eindigt met een fietstocht door het Acadia National Park.

7 dagen
371 mi
€ 2,649.-
pedal the coast Maine 1

Pedal the coast of Maine

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Maine, Boothbay

Een mooie hotel-naar-hotel tour langs de kust van Maine. Je wordt ieder dag verast op prachtig fietsen, heerlijk eten, unieke accommodaties en de warmte van de Maine gastvrijheid. Dit kan wel eens een van jouw meest memorabele fietstochten worden.

7 dagen
372 mi
€ 4,078.-
maine's Acadia Black Sheep

Maine's Acadia National Park Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Maine, Bangor

Golven tegen rotsige oevers, kreeftenboten die in de haven dobberen en een spectaculair uitzicht op baaien, dit zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden die je zult zien tijdens onze Acadia National Park Tour in Maine. Voeg daar het fietsen aan toe, langs de schilderachtige kust over autovrije paden, en je zult begrijpen waarom ze Maine het “vakantieland” noemen. Je hebt ook voldoende tijd om te ontspannen in de beste accommodaties van dit gebied en genieten van heerlijke maaltijden met verse, lokale gerechten.

6 dagen
116 mi
€ 4,894.-
ac-gallery5

Acadia National Park & Bar Harbor

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Maine, Bar Harbor

Fietsen – Wandelen – Kajakken– Zeilen
Acadia, het kleinste nationale park van ons land, wat wordt gezien als een van de meest schilderachtige en mooiste van onze nationale parken aan de Oostkust. Onze fietsroutes bieden een prachtig uitzicht op de kustlijn, eilanden en kreeftenboten. Rijd langs Frenchman’s Bay om door kleine vissersdorpjes te fietsen. Ga op eigen kracht over het water tijdens een begeleide kajaktocht. Vaar op een Maine Windjammer. Wandel naar een granieten piek met een prachtig uitzicht van 360˚. Ervaar alles wat deze boeiende regio te bieden heeft.

6 dagen
122 mi
€ 4,388.-
Discover Penobscot Bay multi sport 1

Discover Penobscot Bay multi sport

Type:
Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Maine, Portland

Penobscot Bay heeft één van de rijkste visgronden ter wereld en produceert meer van de beroemde Maine Lobster dan enig ander water. Tijdens je zesdaagse multisportavontuur fiets, wandel en kajak je in en rond de baai. Van Pemaquid Point, het centrum van de pre-koloniale handel, tot de ruige schoonheid van Monhegan Island en de charmante steden Rockland en Camden, je zult genieten van fantastisch fietsen, adembenemende uitzichten en een overvloed aan vers voedsel.

6 dagen
106 mi
€ 2,343.-
Fietsvoorzieningen De rechten en verantwoordelijkheden van fietsers zijn goed in de verkeerswetten vastgelegd. Er is een redelijk goed ontwikkelde fiets-infrastructuur en er is een mountainbike route-netwerk. Landschap Noordelijk Maine wordt gekenmerkt door vlak land, met honderden meren, rivieren en beekjes. Het westen is hoger en maakt deel uit van het Appalachen gebergte. Het binnenland is grotendeels bedekt met uitgestrekte Pine Tree bossen. De 5600 km lange kustlijn van Maine is mooi en grillig met enkele zandstranden in het zuiden. Voor de kust liggen meer dan 2000 eilandjes. Klimaat Maine kent aangename, niet te hete zomers, maar de nachten kunnen (ook zomers) soms koel zijn, vooral in het binnenland. ›› Meer over Maine op theusa.nl ›› Meer over Maine op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.