Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Maryland

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
gap-co_02

Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Pennsylvania, Pittsburgh

De Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour rijdt langs twee van de beste gravelpaden in de Verenigde Staten. Beide prachtige routes zijn doordrenkt van geschiedenis met het Chesapeake and Ohio Canal (C&O Canal) parcours dat een meer "terug in de tijd"-ervaring biedt. De Great Allegheny Passage (GAP) is een recentere toevoeging aan het groeiende aantal Amerikaanse rails-to-trails en biedt een onverharde weg van 241 kilometer van wereldklasse die ongeëvenaard is in termen van kwaliteit en ervaring.

5 dagen
335 mi
€ 1,904.-
washington-dc-cycling

Washington DC Best of Capitol Hill Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Verken de iconische bezienswaardigheden van Washington DC door langs de National Mall en Tidal Basin te rijden tijdens deze begeleide fietstocht van drie uur. Bezoek het Witte Huis, het Amerikaanse Capitool, het Hooggerechtshof, de Library of Congress, Pennsylvania Avenue, Smithsonian Museums, WWII Memorial, Washington Monument, Veteran's Memorial, Lincoln Memorial en meer!

1 dag
€ 45.-
Icon ROnM11KQ

Washington DC Monumental Electric Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Verken de iconische bezienswaardigheden van Washington DC door langs de National Mall en Tidal Basin te rijden tijdens deze drie uur durende begeleide fietstocht op een elektrische fiets. Bezoek het Witte Huis, Washington Monument, WWII Memorial, Veteran's Memorial, Lincoln Memorial, nieuwe Martin Luther King Junior Memorial en meer!

1 dag
€ 81.-
Fietsvoorzieningen Maryland heeft een bewegwijzerd fietsroute-netwerk met op sommige gedeeltes aparte fietspaden. De wettelijke bescherming van de fietser is nog niet nauwkeurig beschreven. Landschap Maryland kent een gevarieerd landschap: lage vlakten aan de kust van de grote Chesapeake Bay met zandstranden, die overgaan in heuvelachtig landschap in het noorden en midden van Maryland. Helemaal in het westen verandert het landschap in een bebost berggebied van de Appalachian Mountains. Klimaat In het oosten van Maryland zijn de zomers warm en de winters zacht, onder invloed van de Atlantische Oceaan. In het westelijke binnenland van de staat is het koeler in de zomer en de winters zijn er ook strenger. ›› Meer over Maryland op theusa.nl ›› Meer over Maryland op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.