Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Maryland

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
gap-co_02

Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Pennsylvania, Pittsburgh

The Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour rides along two of the best back-to-back gravel trails in the United States. Both of these magnificent trails are steeped in history with the Chesapeake and Ohio Canal (C&O Canal) trail offering a more “back in time” experience.
The Great Allegheny Passage (GAP) is a more recent addition to the growing number of US rails-to-trails and it offers a world-class 150 mile gravel trail second to none in terms of quality and experience.

5 dagen
335 mi
€ 1,333.-
washington-dc-cycling

Washington DC Capital Sites Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Ride with history and experience the nation’s rich culture by bike, on our Washington DC Capital Sites Bike Tour!

1 dag
€ 38.-
Icon4CfgI-2Q

Washington DC Monuments @ Nite Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Fiets met ons de zonsondergang tegemoet… er is geen betere manier om een avond in Washington door te brengen.

1 dag
€ 42.-
Icon ROnM11KQ

Washington DC Monumental Electric Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Bekijk het allemaal tijdens onze Monumental Elektric Bike Tour waar we langs de hele National Mall rijden en het Tidal Basin omcirkelen!

1 dag
€ 68.-
Fietsvoorzieningen Maryland heeft een bewegwijzerd fietsroute-netwerk met op sommige gedeeltes aparte fietspaden. De wettelijke bescherming van de fietser is nog niet nauwkeurig beschreven. Landschap Maryland kent een gevarieerd landschap: lage vlakten aan de kust van de grote Chesapeake Bay met zandstranden, die overgaan in heuvelachtig landschap in het noorden en midden van Maryland. Helemaal in het westen verandert het landschap in een bebost berggebied van de Appalachian Mountains. Klimaat In het oosten van Maryland zijn de zomers warm en de winters zacht, onder invloed van de Atlantische Oceaan. In het westelijke binnenland van de staat is het koeler in de zomer en de winters zijn er ook strenger. ›› Meer over Maryland op theusa.nl ›› Meer over Maryland op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.