Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Maryland

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
ride the east 1

Ride the East

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New Hampshire, Portsmouth

Deze tour is een mooie en afwisselende fietsreis door de oostelijke kuststaten van de VS. De route gaat van Portsmouth in het noordelijke New Hampshire naar Florida in het zuiden. Een fietsavontuur van bijna 2700 km dat iedere fietser zal aanspreken.

25 dagen
1686 mi
€ 6,405.-
washington-dc-cycling

Washington Capital Sites

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Maryland, Washington DC. National Mall

Een veelzijdige fietstour langs de belangrijkste sites op de National Mall en Capitol Hill. Bekijk vanaf de fiets rustig het Capitool, de Supreme Court, het Smithsonian en nog veel meer.

1 dag
8 mi
€ 39.-
re-north_0001_Ride+the+East+-+North+07

Ride the East 1ste etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New Hampshire, Portsmouth

Voor de fietser die geen 25 dagen vrij kan nemen, maar wel graag een deel van de Ride the East willen rijden probeer dan onze eerste etappe van Ride the East. De 1ste etappe van Ride the East is 667 mijlen en duurt 9 fietsdagen (10 totaal). Geniet van de heuvels van New England en het platteland van de noordelijke en midden Atlantische Staten terwijl je van Portsmouth naar Washington fietst.

10 dagen
667 mi
€ 2,936.-
gap-co_02

Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Pennsylvania, Pittsburgh

The Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour rides along two of the best back-to-back gravel trails in the United States. Both of these magnificent trails are steeped in history with the Chesapeake and Ohio Canal (C&O Canal) trail offering a more “back in time” experience.
The Great Allegheny Passage (GAP) is a more recent addition to the growing number of US rails-to-trails and it offers a world-class 150 mile gravel trail second to none in terms of quality and experience.

5 dagen
335 mi
€ 1,290.-
Fietsvoorzieningen Maryland heeft een bewegwijzerd fietsroute-netwerk met op sommige gedeeltes aparte fietspaden. De wettelijke bescherming van de fietser is nog niet nauwkeurig beschreven. Landschap Maryland kent een gevarieerd landschap: lage vlakten aan de kust van de grote Chesapeake Bay met zandstranden, die overgaan in heuvelachtig landschap in het noorden en midden van Maryland. Helemaal in het westen verandert het landschap in een bebost berggebied van de Appalachian Mountains. Klimaat In het oosten van Maryland zijn de zomers warm en de winters zacht, onder invloed van de Atlantische Oceaan. In het westelijke binnenland van de staat is het koeler in de zomer en de winters zijn er ook strenger. ›› Meer over Maryland op theusa.nl ›› Meer over Maryland op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.