Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Massachusetts

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Quiet cape1

The Quiet Cape

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Massachusetts, Falmouth

Deze fietstocht gaat langs paden die lang geleden slechts bekend waren bij de Wampanoag Indianen. Je fietst langs de kust, en de pittoreske havendorpen. Geniet van New England, de oceaan, de stranden en de eilanden in een rustig tempo.

6 dagen
217 mi
€ 2,649.-
t charles river

Boston City View Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Massachusetts, Boston

Een klassieke tour voor diegene die op zoek zijn naar een geweldige algemene introductie van Boston's meest historische, leukste en best te fietsen stadsdelen: van het Italiaanse North End naar Fenway Park.
Het unieke karakter en de charme van elke buurt leer je van nabij kennen op een manier die alleen mogelijk is op de fiets. Je maakt kennis met de stad en ziet bezienswaardigheden en buurten die je later misschien nog beter wilt leren kennen.

1 dag
10 mi
€ 61.-
cape cod black sheep

Charming Cape Cod & Nantucket

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Massachusetts, Boston

Cape Cod is rijk aan New Englands charme en op z’n mooist tijdens de zomer en herfst. Je fiets over de autovrije Cape Cod Rail Trail door kustdorpen, langs cranberry velden, moeraslanden en zandduinen. Buiten het fietsen zijn er nog vele andere activiteiten, wandel over de stranden en natuurpaden, je kunt gaan kajakken, je gaat walvissen kijken. En ook blijft er genoeg vrije tijd over om te relaxen.

6 dagen
105 mi
€ 3,465.-
Fietsvoorzieningen Het gebruik van de fiets op de openbare weg wordt door de overheid ondersteunt in de vorm van een “bicycle user manual”. Er is een mountain biking netwerk. Landschap Het kustgebied in oost Massachusetts heeft brede zandstranden en diepe inhammen met vele natuurlijke havens. Daarachter begint een laagvlakte met in westelijke richting het dal van de Connecticut rivier. Verder westelijk verheffen zich de Berkshire Hills met veel leuke klassieke New England dorpen. Er zijn meer dan 1100 meren in deze staat. Voor de zuidkust liggen de eilanden Martha's Vineyard en Nantucket Island. Klimaat Typisch New England klimaat: warme zomers, aangename herfst en een koele lente. ›› Meer over Massachusetts op theusa.nl ›› Meer over Massachusetts op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.