Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Mississippi

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Natchez tour 02

Natchez Trace & The old South

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, halfpension
Start:
Mississippi, Jackson

Deze Natchez Trace tour biedt het beste van het Zuiden - traditionele gastvrijheid, de vroege Amerikaanse geschiedenis en de bijzondere architectuur. Ervaar het relaxte fietsen over de rustige landwegen en de eigenheid van de zuidelijke keuken.

6 dagen
155 mi
€ 1,931.-
Fietsvoorzieningen Mississippi maakt de laatste jaren werk van fietsvriendelijke initiatieven en het fietstoerisme wordt uitgebouwd. De infrastructuur blijft daar in sommige delen nog wel wat bij achter. Landschap De gehele staat bestaat uit laagland. Het noorden is een mooi gebied met heuvels, dalen, dichte bebossing en rotsformaties. Het middelste gedeelte bestaat uit lage heuvels en wordt gebruikt voor veeteelt en landbouw. In het zuiden grenst een brede, lage kuststrook aan de Golf van Mexico. De Mississippi rivier stroomt langs de westgrens van de staat. Klimaat Mississippi heeft een vochtig subtropisch klimaat. De zomers zijn lang en de winters kort en mild. Lente en herfst zijn aangename bezoekperioden. ›› Meer over Mississippi op theusa.nl ›› Meer over Mississippi op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.