Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Mississippi

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
lsp1os2u9u2bizuuj0tq

Great American Road trip

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
USA, Santa Monica

The Great American Road Trip neemt fietsers mee door Amerika's landschap, van de Pacific naar de Atlantische oceaan.
Highlights: Grand Canyon, Roswell, Bourbon straat in New Orleans en historische Savannah.
Het is ook mogelijk om 1 of meerdere etappes van deze tour te fietsen.

62 dagen
5890 km
€ 12,406.-
fph6g8hrp4j7qrzo9w15

Great American Road trip- 5de etappe

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Louisiana, New Orleans

De vijfde etappe van de Great American Road Trip: Na te hebben genoten van de beroemde gastvrijheid van New Orleans, fietsen we uit de Big Easy en gaan langs de Gulf Coast naar Mississippi. Het einde van dit gedeelte is in Savannah met zijn zuidelijke charme, historisch centrum en vooroorlogse architectuur. Deze romantische stad markeert het einde van dit ongelooflijke gedeelte.
Hoogtepunten: Gulf Coast, Gulf Island National Seashore, Rural Georgia en Savannah.
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

13 dagen
1295 km
€ 0.-
Fietsvoorzieningen Mississippi maakt de laatste jaren werk van fietsvriendelijke initiatieven en het fietstoerisme wordt uitgebouwd. De infrastructuur blijft daar in sommige delen nog wel wat bij achter. Landschap De gehele staat bestaat uit laagland. Het noorden is een mooi gebied met heuvels, dalen, dichte bebossing en rotsformaties. Het middelste gedeelte bestaat uit lage heuvels en wordt gebruikt voor veeteelt en landbouw. In het zuiden grenst een brede, lage kuststrook aan de Golf van Mexico. De Mississippi rivier stroomt langs de westgrens van de staat. Klimaat Mississippi heeft een vochtig subtropisch klimaat. De zomers zijn lang en de winters kort en mild. Lente en herfst zijn aangename bezoekperioden. ›› Meer over Mississippi op theusa.nl ›› Meer over Mississippi op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.