Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Nevada

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Cross Country challange 3

Cross Country Challenge (kust tot kust)

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
California, San Francisco

De Cross Country Challenge is een geweldige kust naar kust fietstour van 52 dagen. Geknipt voor iedereen die geheel verzorgd, samen met een groep van enthousiaste gelijkgestemden op een uitdagende manier dwars door Amerika wil fietsen!

52 dagen
3838 mi
€ 8,661.-
P6172016 Gweb

Mojave Spirit

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
California, Death Valley NP

Verlaat het toeristische Las Vegas en ga mountainbiken in het verrassende achterland van Death Valley! Routes langs oude mijnbouw tracks en spooksteden en over doodstille zandwegen aan de achterkant van Red Rock Canyon. Fietsend over wilde mustang tracks ervaar je de ongetemde "geest van de Mojave”.

6 dagen
160 mi
€ 1,598.-
cross-country-challenge-01

Cross Country Challenge 1ste etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
California, San Francisco

De Cross Country Challenge is een geweldige 52 dagen durende fietstocht van de west naar de oostkust. Voor de fietser die geen 52 dagen vrij kan nemen, maar wel graag een gedeelte van de Cross Country Challenge wil rijden, probeer dan een etappe van deze tour. Rij over de Sierras en door de hoog gelegen woestijn in Nevada van San Fransisco naar Salt lake City.

12 dagen
854 mi
€ 2,887.-
T Red Rock Canyon syl 2

Las Vegas Electric Bike tours self guided

Type:
Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Nevada, Las Vegas, NV

Zonder moeite door het heuvelachtig Red Rock Canyon rijden en geen last van de warmte ondanks dat je fietst. De gespecialiseerde Turbo combineert snelheid met een innovatieve electrische assistent moter. Wel snel fietsen, maar zonder de inspanning.

1 dag
€ 83.-
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.