Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Nevada

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
koko1

Lake Tahoe & the Lost Sierras Singletrack

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Nevada, Reno

Deze tour in het Lake Tahoe gebied wordt verondersteld een van de "Vijftig Beste MTB Trips op de Planeet" te zijn. Een singletrack route door de bossen en langs de verborgen meren rond Lake Tahoe. De klimmen zijn soms taai, maar de fenomenale uitzichten maken de inspanningen meer dan de moeite waard.

5 dagen
82 mi
€ 3,922.-
P6172016 Gweb

Death Valley & Red Rock Mountain Bike Tour

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Nevada, Las Vegas

Verlaat het toeristische Las Vegas en ga mountainbiken in het verrassende achterland van Death Valley! Routes langs oude mijnbouw tracks en spooksteden en over doodstille zandwegen aan de achterkant van Red Rock Canyon. Fietsend over wilde mustang tracks ervaar je de ongetemde "geest van de Mojave”.

5 dagen
160 mi
€ 1,877.-
lasvegas-redrock-ebikes-330x220

Las Vegas Electric Bike tours self guided

Type:
Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Nevada, Las Vegas, Red Rock Canyon

Zonder moeite door het heuvelachtig Red Rock Canyon rijden en geen last van de warmte ondanks dat je fietst. Een E-bike is de perfecte fiets hiervoor, wel snel en makkelijk fietsen, maar zonder de inspanning.

1 dag
10 mi
€ 133.-
Icon valley-of-fire-

Valley of Fire & Death Valley Tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Nevada, Las Vegas

Je fietst door de Valley of Fire in de Mojave woestijn, het oudste staatspark van Nevada. Het staat vol met versteende bomen, prachtig rode Aztec zandsteen en 2000 jaar oude rotstekeningen.
Daarna gaan we naar Death Valley National Park, het grootste nationale park van het land, om nog vier dagen te fietsen en wandelen door het verrassend kleurrijke woestijnlandschap

6 dagen
184 mi
€ 3,692.-
Afkorting:   NV          Tijdzone:   Pacific Time Fietsvoorzieningen De staat heeft een voorlichtingsprogramma voor aankomende fietsers en automobilisten. Er zijn een aantal fietsroutes die echter niet consequent zijn bewegwijzerd. LandschapNevada maakt deel uit van het Great Basin en bestaat uit woestijn, onderbroken door talrijke, merendeels van noord naar zuid lopende bergketens. Behalve in het uiterste noordoosten, waar riviertjes afwateren op de Snake River, en in het zuidoosten, waar dat gebeurt op de Colorado, verdwijnen de rivieren hetzij door uitdroging, hetzij door uitmonding in afvoerloze, zoute meren. Het woestijngebied is authentiek en biedt de bezoeker die daarvan houdt een ruwe en interessante natuur. >> meer info Klimaat Nevada is van alle staten die met de minste neerslag. Het heersende woestijnklimaat betekent erg warme en droge zomers. In de winter is het koel. Verschillen tussen dag- en nachttemperaturen kunnen extreem zijn.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.