Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › New Hampshire

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
01

Coasting New England S.G.

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Massachus., Newburyport

Mooie landwegen verbinden historische zeehavens en verborgen schatten op deze drie-staten tour van Massachusetts naar Maine. Van “lobster" diners tot "breathtaking" uitzichten, dit is de kust van New England op zijn best!

6 dagen
305 km
€ 1,815.-
Fietsvoorzieningen New Hampshire speelt een voortrekkersrol als het aankomt op wetgeving ter bescherming van fietsers De overheid maakt werk van fiets-parkeervoorzieningen. De fietsinfrastructuur is gemiddeld. Landschap Grote stukken van de staat zijn berg- en heuvelachtig. Ongeveer een kwart van New Hampshire wordt in beslag genomen door de White Mountains. Deze staat heeft een typisch landelijk New England karakter: mooie natuur zonder echte wildernis, een soms dichte bebossing en lieflijke stadjes en dorpjes. Klimaat New Hampshire heeft gematigd warme zomers en strenge winters. De hoeveelheid neerslag is wisselvallig. ›› Meer over New Hampshire op theusa.nl ›› Meer over New Hampshire op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.