Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › New Jersey

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
ride the east 1

Ride the East

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New Hampshire, Portsmouth

Deze tour is een mooie en afwisselende fietsreis door de oostelijke kuststaten van de VS. De route gaat van Portsmouth in het noordelijke New Hampshire naar Florida in het zuiden. Een fietsavontuur van bijna 2700 km dat iedere fietser zal aanspreken.

25 dagen
1686 mi
€ 6,405.-
re-north_0001_Ride+the+East+-+North+07

Ride the East 1ste etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New Hampshire, Portsmouth

Voor de fietser die geen 25 dagen vrij kan nemen, maar wel graag een deel van de Ride the East willen rijden probeer dan onze eerste etappe van Ride the East. De 1ste etappe van Ride the East is 667 mijlen en duurt 9 fietsdagen (10 totaal). Geniet van de heuvels van New England en het platteland van de noordelijke en midden Atlantische Staten terwijl je van Portsmouth naar Washington fietst.

10 dagen
667 mi
€ 2,936.-
Fietsvoorzieningen Er is staatsondersteuning voor fietsprojecten. De fiets-infrastructuur is er redelijk maar het verkeer is soms druk. Er is een mountainbike route netwerk. LandschapIn het uiterste noordwesten van deze staat liggen de beboste Kittatinny Mountains, uitlopers van de Appalachians. De kustvlakte, die ca. 60% van de totale oppervlakte van de staat omvat, wordt aan de zeekant afgesloten door een duinenrij. Langs de 200 km lange kust liggen eilanden, schiereilanden en bij vloed onderlopende zoutmoerassen. In de 18e eeuw kreeg New Jersey vanwege zijn vruchtbare grond de bijnaam "Garden State" ("Tuinstaat"). Nu is het een tamelijk geïndustrialiseerde staat waar men echter ook zuinig blijft op de natuur. Klimaat In het zuiden heeft New Jersey warme, vochtige zomers en zachte winters. Het noorden heeft koude winters. Vooral in het voor- en najaar is het weer aangenaam. ›› Meer over New Jersey op theusa.nl ›› Meer over New Jersey op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.