Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › New Mexico

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
wheelerpeak1

Wheeler Peak singletrack

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
New Mexico, Taos

Verborgen in de New Mexico Rockies, is dit paradijs voor mountainbikers, zelfs vandaag nog grotendeels onontdekt. Deze tour is bedoeld voor de serieuze mountainbikers. Geniet van deze prachtige singletrack tour in de omgeving van Wheeler Peak, de hoogste top van New Mexico.

5 dagen
128 mi
€ 1,490.-
HT-zion-to-taos_03

Zion to Telluride Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Utah, colorado, Springdale

De Zion naar Telluride bike tour volgt een bergachtige route door Utah, Colorado en de hoge bergtoppen van noordelijk New Mexico.
Het is een uitzonderlijk schilderachtige route die de hoge bergen, nationale parken en warmwaterbronnen van het Four Corners Region belichten.
Deze tour klimt in de loop van deze twee weken over de hooggelegen plateaus van Utah, het machtige San Juan gebergte van Colorado en de Continental Divide in New Mexico.

8 dagen
525 mi
€ 3,256.-
santa-fe-taos-building-555x544

Santa Fe – Taos bike tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
New Mexico, Santa Fe

Vlammende rode chilipepers; goudkleurige adobehuizen; sneeuwwitte toppen en saffierblauwe lucht: Ansel Adems, Thomas Wolfe en Georgia O'Keeffe waren allemaal onder de indruk van New Mexico. Geniet van een veelvoud aan mogelijkheden voor fietsen, wandelen, cultuur en geschiedenis – en smul rijkelijk van de fenomenale keuken van de regio. Fiets de prachtige High Road to Taos en de Enchanted Circle. Breng een halve dag door met raften op de Rio Grande-rivier; verken de oude opgravingen in Bandeller en Taos pueblo en houd nog steeds tijd over om door het beroemde kunstdistrict van Santa Fe te dwalen.

6 dagen
172 mi
€ 3,890.-
Fietsvoorzieningen De staat kent een weinig actieve fiets-adviesraad. De fiets-infrastructuur is matig. Fietsers mogen er niet van alle wegen gebruik maken. LandschapNew Mexico heeft veel bergachtig gebied, met in het noorden de uitlopers van de Rocky Mountains. In het oosten vindt u de Great Plains met uitgestrekte vlakten en hoge tafelbergen. In het midden en zuiden van New Mexico zijn bergketens te vinden die gescheiden zijn door woestijnvlakten. Dit gebied heet ook wel de Basin and Range Region. Door dit gevarieerde landschap is er een duidelijk onderscheid te maken in de vegetatie. De koele berghellingen zijn voornamelijk met naaldbomen bedekt terwijl in het zuiden van de staat cactussen de belangrijkste vegetatie vormen. Klimaat De staat heeft een zuidelijk woestijnklimaat met zeer warme, droge zomers. De winters zijn koel maar niet koud. New Mexico behoort tot de allerdroogste gebieden van heel Noord-Amerika. Neerslag komt voornamelijk najaar voor. ›› Meer over New Mexico op theusa.nl ›› Meer over New Mexico op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.