Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › New Mexico

7 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
wheelerpeak1

Wheeler Peak singletrack

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
New Mexico, Taos

Verborgen in de New Mexico Rockies, is dit paradijs voor mountainbikers, zelfs vandaag nog grotendeels onontdekt. Deze tour is bedoeld voor de serieuze mountainbikers. Geniet van deze prachtige singletrack tour in de omgeving van Wheeler Peak, de hoogste top van New Mexico.

5 dagen
128 mi
€ 1,241.-
molas-lake

Aspen to Taos bike tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Colorado, Denver Int. Airport

Deze 11-daagse tour richt zich op de bergen van de zuidelijke Colorado Rockies. Deze rit kruist vier maal de Continental Divide en slingert langs groene rivierdalen. We verblijven in unieke accommodatie, genieten van heerlijke maaltijden en van de natuurlijke warmwaterbronnen waar deze regio bekend om staat.

11 dagen
675 mi
€ 3,700.-
HT-zion-to-taos_03

Zion to Taos Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
New Mexico, St George

De Zion naar Taos bike tour volgt een bergachtige route door Utah, Colorado en de hoge bergtoppen van noordelijk New Mexico.
Het is een uitzonderlijk schilderachtige route die de hoge bergen, nationale parken en warmwaterbronnen van het Four Corners Region belichten.
Deze tour klimt in de loop van deze twee weken over de hooggelegen plateaus van Utah, het machtige San Juan gebergte van Colorado en de Continental Divide in New Mexico.

13 dagen
885 mi
€ 4,812.-
lsp1os2u9u2bizuuj0tq

Great American Road trip

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
USA, Santa Monica

The Great American Road Trip neemt fietsers mee door Amerika's landschap, van de Pacific naar de Atlantische oceaan.
Highlights: Grand Canyon, Roswell, Bourbon straat in New Orleans en historische Savannah.
Het is ook mogelijk om 1 of meerdere etappes van deze tour te fietsen.

62 dagen
5890 km
€ 12,406.-
kgwhoynwn4ar0gznm7ha (1)

Great American Roadtrip 2de etappe

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Arizona, Flagstaff

De tweede etappe van de Great American Road Trip begint in Flagstaff, langs route 66 en eindigt in Roswell, bekent vanwege het zogenaamde Roswellincident in juli 1947, waarbij vlak bij de plaats volgens velen een buitenaards ruimteschip is neergestort.
Highlights: Flagstaff, Apache Reserve, Truth & Consequences, Roswell
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

12 dagen
1225 km
€ 3,223.-
aqkfw1twsz0ttprukmzw

Great American Roadtrip etappe 3

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
New Mexico, Roswell

Fans van de X-files zullen Roswell de start van deze uitdagende derde etappe van de Great American Road Trip geweldig vinden. Het was in Roswell waar in 1947 volgens velen een UFO is neergestort.
We eindigen deze etappe in Austin, Texas over de hele wereld bekent om zijn muziek scene.
Highlights: UFO Museum, Carlsbad Caverns, Fredericksburg en Austin.
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

13 dagen
1310 km
€ 3,400.-
santa-fe-taos-building-555x544

Santa Fe – Taos bike tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
New Mexico, Santa Fe

Vlammende rode chilipepers; goudkleurige adobehuizen; sneeuwwitte toppen en saffierblauwe lucht: Ansel Adems, Thomas Wolfe en Georgia O'Keeffe waren allemaal onder de indruk van New Mexico. Geniet van een veelvoud aan mogelijkheden voor fietsen, wandelen, cultuur en geschiedenis – en smul rijkelijk van de fenomenale keuken van de regio. Fiets de prachtige High Road to Taos en de Enchanted Circle. Breng een halve dag door met raften op de Rio Grande-rivier; verken de oude opgravingen in Bandeller en Taos pueblo en houd nog steeds tijd over om door het beroemde kunstdistrict van Santa Fe te dwalen.

6 dagen
€ 3,089.-
Fietsvoorzieningen De staat kent een weinig actieve fiets-adviesraad. De fiets-infrastructuur is matig. Fietsers mogen er niet van alle wegen gebruik maken. LandschapNew Mexico heeft veel bergachtig gebied, met in het noorden de uitlopers van de Rocky Mountains. In het oosten vindt u de Great Plains met uitgestrekte vlakten en hoge tafelbergen. In het midden en zuiden van New Mexico zijn bergketens te vinden die gescheiden zijn door woestijnvlakten. Dit gebied heet ook wel de Basin and Range Region. Door dit gevarieerde landschap is er een duidelijk onderscheid te maken in de vegetatie. De koele berghellingen zijn voornamelijk met naaldbomen bedekt terwijl in het zuiden van de staat cactussen de belangrijkste vegetatie vormen. Klimaat De staat heeft een zuidelijk woestijnklimaat met zeer warme, droge zomers. De winters zijn koel maar niet koud. New Mexico behoort tot de allerdroogste gebieden van heel Noord-Amerika. Neerslag komt voornamelijk najaar voor. ›› Meer over New Mexico op theusa.nl ›› Meer over New Mexico op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.