Menu
Mijn tour

New York State - Bike and Brew tour

Samenvatting

I Escapades Bike&brew 1

Wat is er leuker dan twee favoriete activiteiten te combineren? Tijdens de Bike and Brew Tour door New York State proef je van de heerlijke, ambachtelijke bieren die hier worden gebrouwen, bezoek je brouwerijen én maak je geweldige fietstochten. Op de onontdekte en rustige wegen van 'the North Country' maak je kennis met de speciale sfeer en historische resorts van upstate New York.

Recreatief, Racefiets
4 dagen
201 km / 125 mi
$ 1,495.- / € 1,238.-
  • 3 nachten in unieke herbergen en B & B's.
  • 3 ontbijten, 3 diners en snacks inbegrepen.
  • Ervaren gidsen bekend met de omgeving.
  • SAG (Support and Gear) Busje voor bagage vervoer, mechanische ondersteuning.
  • Route kaarten en dagelijkse update om routeopties en interessante punten te bekijken, met kortere of langere opties beschikbaar. (tussen de 25-50 mijlen per dag.)
  • Bezoek drie vooraanstaande ambachtelijke brouwerijen in North Country en proef het lokale aanbod.
  • Optie om te genieten van een cruise langs de kust van Bolton Landing naar Lake George Village op de historische "Mohican"
  • Er is een shuttle service van het vliegveld naar het eerste hotel in Saratoga Springs, prijs op aanvraag.
  • Aanbetaling voor deze tour is $500.-pp.

Fotogalerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
4 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemakkelijk
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
60-80 km / 37-50 mi
Afstand totaal
201 km / 125 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, halfpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Niet inbegrepen
Data
15 jun 2020 - 18 jun 2020
14 sep 2020 - 17 sep 2020
2021: datums en prijzen nog niet bekend.
Start
Saratoga Springs, NY.
Finish
Saratoga Springs, NY.
Vliegveld bij start
Albany Airport New york state
Vliegveld bij eindpunt
Albany Airport New York state

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 1,495.-
Hybride fietshuur
$ 150.-
Optioneel
Race fiets huur
$ 250.-
Optioneel
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 295.-

Routebeschrijving

Dag 1 – vrijdag: van Saratoga Springs naar Glens Falls

We ontmoeten elkaar om aan het begin van de middag in The Inn at Saratoga. Nadat de fietsen goed zijn afgesteld rijden we de stad uit langs prachtige boerderijen en paardenweiden rond Saratoga Springs, op weg naar de Hudson. We fietsen langs de oever van de rivier naar het noorden, naar het Feeder Canal-fietspad dat ons naar onze accommodatie in het centrum van Glens Falls leidt. 's Avonds proeven we de ambachtelijke bieren bij Davidson Brothers Brewing Company.
Verblijf: The Glens Falls Inn
Maaltijden: diner

Dag 2 – zaterdag: van Glens Falls naar Lake George Village

Vanuit Glens Falls fietsen we over het Warren County-fietspad verder naar het noorden, op weg naar Lake George Village. Na aankomst kun je naar keuze de bezienswaardigheden van het dorp verkennen, zoals Fort William Henry, of genieten van het fraaie uitzicht over Lake George vanaf de veranda van de historische lodge waar we verblijven. Mocht je nog niet zijn uitgefietst, dan kun je een boottocht langs de kust maken, om vanuit Bolton Landing terug te fietsen naar Lake George Village. Adirondack Brewery vormt 's avonds het decor voor het diner en een aantal van hun biertjes.
Verblijf: Fort William Henry Resort
Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 3 – zondag: van Lake George Village naar Saratoga Springs


Vanuit Lake George Village fietsen we langs de Hudson door een glooiend landschap terug naar Saratoga Springs. De slingerende wegen bieden ons volop de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht op de rivier en de weelderige bossen langs deze route. De lange afdaling tijdens de laatste kilometers van deze rit naar Saratoga Springs zal zeker in de smaak vallen. We brengen onze laatste avond door met eten en het proeven van de selectie bieren bij Druthers Brewing Company in Saratoga Springs.
Verblijf: herberg in Saratoga
Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 4 – maandag: Saratoga National Historical Park

Op de laatste dag van deze reis bezoeken we het Saratoga Battlefield in het Saratoga National Historic Park op de fiets. De weg die het park omcirkelt, biedt fietsers een boeiende rit langs vele historische bezienswaardigheden uit de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De veldslagen die Amerikaanse soldaten hier wonnen, markeren een ommezwaai in de strijd tegen de Britten en zetten de kolonisten op het pad naar de overwinning. Terug in Saratoga Springs kan er gedoucht worden voor vertrek naar het vliegveld.
Maaltijden: ontbijt

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet
point
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.