Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › North Dakota

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
badlands 2 web

Maah Daah Hey

Type:
Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
North Dakota, Medora

Deze 96 mijl ononderbroken single-track mountainbike tour gaat dwars door de ruige Badlands en prairies van North Dakota. Maar je rijdt hier niet alleen om het prachtige landschap; de Maah Daah Hey biedt ook wereldklasse mountainbiken. Dit is een echte natuurtour, weg van de beschaving!

5 dagen
100 mi
€ 1,601.-
Fietsvoorzieningen De overheid stimuleert op papier het fietsgebruik maar brengt dit nog niet in concrete maatregelen tot uiting. Fietsen is niet op alle wegen toegestaan. Landschap Het oosten van de North-Dakota bestaat uit glooiend vruchtbaar laagland en is de graanschuur voor Amerika. Naar het westen toe gaat dit gebied bij de Missouri Coteau (een steile helling van 90-180 m) plots over in het dunbevolkte steppenlandschap van de Great Plains. Klimaat Het (land)klimaat in North Dakota is nogal extreem. De korte, droge en warme zomers zorgen voor een kort maar hevig groeiseizoen. De winters zijn streng. ›› Meer over North Dakota op theusa.nl ›› Meer over North Dakota op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.