Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Oregon

6 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Icon ORCraterLake

Crater Lake Bike Tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Oregon, Eugene

Fietsen over de Aufderheide Scenic Byway, die door Adventure Cycling magazine genoemd word als: een mekka voor rijders die op zoek zijn naar ultra glad asfalt, weinig verkeer en een prachtige omgeving. Je fietst langs glinsterende rivieren, besneeuwde bergtoppen en door lava velden. Proef de ambachtelijk gebrouwen bieren en ontdek het buitensport paradijs van Bend. Wandel door Central Oregon’s prachtige woestijn. Breng twee dagen door bij het prachtige Crater Lake National Park en rijd rond de vulkanische rand van het diepste meer in de Verenigde Staten. Een week lang fenomenaal fietsen!

6 dagen
231 mi
€ 3,966.-
Icon Mt RainierBicycle Adventures

Volcanoes of Washington Tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Twee wielen, vier bergen, zes dagen, een miljoen herinneringen! Geschikt voor ervaren fietsers die niet snel opgeven. Je wordt ondergedompeld in de ultieme Cascade Mountain fietservaring. Je rijdt door dichte bossen, langs glinsterende rivieren, bergtoppen met sneeuw, met weides gevuld met zomerbloemen en een vulkanisch maanlandschap, één van de meest indrukwekkendste landschappen van de Pacific Northwest.
Mt Rainier NP beperkt zowel het aantal tours dat we kunnen uitvoeren (twee) als het aantal fietsers per tour (10), dus reserveer vroeg om een van de 20 gelukkige fietsers per jaar te zijn die deze tour mogen rijden!

7 dagen
328 mi
€ 3,958.-
oregan coast Black sheep

Oregon Coast & Willemette Valley

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Oregon, Portland

Ga met ons mee op een ongelooflijke fietstocht langs de iconische noordelijke kustlijn van Oregon en de schilderachtige Willamette-vallei. Je bezoekt het historische Astoria, het adembenemende Cannon Beach en Nature's Playground bij de kust van Oregon: Tillamook. Dit alles gecombineerd met tochten over de glooiende heuvels en door wijngaarden van de Willamette Valley. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan de hoofdstad van de staat Oregon, Salem, en een kans om naar een verborgen juweeltje in Oregon te fietsen, het Silver Falls State Park, waar je langs tien adembenemende watervallen kunt wandelen.

7 dagen
300 mi
€ 3,261.-
bend-breakaway-road

Bend Breakaway

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Oregon, Bend

Fiets, wandel, eet, drink. Geniet van een stedelijke, avontuurlijke tour door Bend, Oregon, het ultieme kosmopolitische bergstadje. Besneeuwde toppen accentueren de skyline van de hoog gelegen woestijn. De wegen zijn als een gladgeschoren droom. En het weer? Meer dan 300 zonovergoten dagen per jaar geven je alle gelegenheid om je outdoor uit te leven. Fiets langs de Crooked River. Bezoek de spectaculaire Smith Rock, een van de meest bekende rotsklimplekken op het continent. Fiets de McKenzie Pass op om het vulkanische veld te zien. Ga bier prieven in lokale micro-brouwerijen. Breng de laatste nacht door in Five Pine Lodge, uitgeroepen door Tripadvisor tot 'een van de top vijf hotels in de VS'.

4 dagen
138 mi
€ 2,689.-
oregon-coast-to-crater-lake-coast-555x54

Oregon Coast to Crater Lake Bike Tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Oregon, Portland

Bij deze fietstour doorkruis je de Coast Range over de Wild River Coast Scenic Bikeway langs de steile zuidkust en ga je vervolgens landinwaarts om de Wild and Scenic Rogue River te volgen. De highlight van deze fietstour is echter de rit rond het spectaculaire Crater Lake, die door Bicycling Magazine is omschreven als ‘een adembenemende, schilderachtige route’. We hebben de tour zo gepland dat je kunt deelnemen aan het Ride the Rim Oregon evenement (inclusief toegangsprijs), zodat je de mogelijkheid hebt om rond Crater Lake te rijden zonder last te hebben van autoverkeer.

8 dagen
453 mi
€ 4,518.-
lifecycle oregon

Columbia River Gorge & Willemette Valley

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Oregon, Portland

Tijdens deze tour ervaar je op een mooie manier de Willamette Valley en de spectaculaire Columbia River kloof, uitgesleten door een van de grootste rivieren van Noord-Amerika, met prachtige watervallen en weelderige bossen.De Pacific Northwest charme en het een warme welkom van de lokale bevolking maken het plaatje compleet.

6 dagen
300 km
€ 2,787.-
Fietsvoorzieningen Oregon was een van de eerste staten met de zogenaamde ‘Complete Streets Policy” waarin fietsers volwaardige weggebruikers zijn. Het gemotoriseerde verkeer wordt daarover ook actief voorgelicht. De goede fiets-infrastructuur die hierdoor ontstaat vertaalt zich in een ruim aanbod van fietstours. Landschap Langs de Pacific coast lopen van noord naar zuid twee beboste parallele bergruggen, de Coastal Range en de Cascade Range. Hiertussen bevindt zich de vruchtbare Williamette Valley. Ten oosten van de twee bergruggen begint een groot woestijnachtig lavaplateau dat zich uitstrekt tot de oostgrens van Oregon. Klimaat Relatief zacht weer in de westelijke helft - koele zomers en niet erg koude winters maar met veel regen. In het (noord-zuid) middengedeelte van de staat een tussenklimaat met minder regen, warmer in de zomer en niet erg koud in de winter. In het oosten is Oregon 's zomers warm en droog en ’s winters koud en droog. ›› Meer over Oregon op theusa.nl ›› Meer over Oregon op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.