Menu
Mijn tour

Pedal the coast of Maine

Samenvatting

pedal the coast Maine 1

Een mooie hotel-naar-hotel tour langs de kust van Maine. Je wordt ieder dag verast op prachtige fietsen, heerlijk eten, unieke accommodaties en de warmte van de Maine gastvrijheid. Dit kan wel eens een van jouw meest memorabele fietstochten worden.

Recreatief, Racefiets
7 dagen
600 km / 373 mi
$ 2,695.- / € 2,379.-
  • Top klasse hotels met een lokaal karkater.
  • Uitstekende maaltijden (alle ontbijten, 4 lunches, 5 diners).
  • Snacks en flessenwater gedurende de dag.
  • Alle entrees, rondleidingen en boottochten zijn inclusief.
  • De gidsen zijn zeer ervaren en regionale expert.
  • Mogelijkheid om de dagelijkse route te verkorten of verlengen.

Fotogallerij

Details

Type
Recreatief, Racefiets
Duur
7 dagen
Niveau
Gemakkelijk = ongetraind, normale conditie
Gemiddeld = u fietst vaker, goede conditie
Uitdagend = ervaren, uitstekende conditie
Gemiddeld
Soort
Groepstour = met meefietsende gids
Individueel = met routes en kaarten
Met gids
Afstand per dag
80-100 km / 50-62 mi
Afstand totaal
600 km / 373 mi
Verblijf
Luxe = 4-5 sterren hotel of luxe B&B
Basis = 1-2 sterren hotel/motel of B&B
Camping = tent, sporthal of campus
Luxe, volpension
Bagagevervoer
Dagelijks bagagevervoer
Fiets
Te huur
Data
21 jul 2019 - 27 jul 2019
18 aug 2019 - 24 aug 2019
22 sep 2019 - 28 sep 2019
Start
Boothbay (12.00)
Finish
Bass Harbor (13.00)
Transfer
, Portland airport
Vliegveld bij start
Portland Int. Jetport (PWM)
Vliegveld bij eindpunt
Portland Int. Jetport (PWM)

Prijzen

Prijs per persoon
De tour prijs per person
$ 2,695.-
Huur racefiets
$ 200.-
Optioneel
Huur hybride fiets
$ 120.-
Optioneel
1-pers. toeslag
Wanneer je alleen reist wordt een eenpersoonstoeslag gerekend. Bij sommige groeps tours kun je de eenpersoonstoeslag vermijden door een kamer te delen met een andere deelnemer.
$ 700.-

Routebeschrijving

Dag 1:

Een vertegenwoordiger van het tourbedrijf haalt je op in Portland voor een 1 uur durende transfer naar Boothbay Harbor. We beginnen onze tocht met een route langs het prachtige Ocean Point voordat we aankomen in het charmante dorpje Damariscotta. Deze eerste dag eindigt bij de Pemaquid Point vuurtoren, waar je van een wijn-en-kaas welkomstreceptie en een diner kunt genieten.

Dag 2:

Vandaag bezoeken we het historische Pemaquid Harbor waar de Engelsen en Fransen vochten om de controle van New England. Later fietsen we via verlaten landweggetjes naar Waldoboro, waar je een goede indruk krijgt van het kleine stadse leven in Maine. We sluiten de dag af met een rit naar Clark Island en ons hotel met uitzicht op de oceaan.

Dag 3:

We beginnen de dag met een route over het rustige schiereiland Spruce Point voordat we richting het Birch Point State Park en de spectaculaire Owls Head vuurtoren fietsen, dat waakt over Penobscot Bay. Daarna rijden we naar het historische dorp Rockland. We eindigen deze dag in het pittoreske Camden, waar we genieten van een boottocht bij zonsondergang over de Penobscot Bay.

Dag 4:

De glooiende heuvels van Camden bieden kilometers fietsplezier over rustige landwegen. We fietsen langs de zomergemeenschap Bayside en de kustplaats Belfast. Daar hebben we een picknick lunch met aansluitend een korte transfer per tourbus. Onze rit gaat verder langs de westelijke oevers van de Penobscot Bay naar het stadje Castine.

Dag 5:

In de ochtend verkennen we Castine, een historisch juweeltje waar de vlag van de vier naties heeft gewapperd tijdens haar rijke geschiedenis. Deze ochtendrit door de stad is een reis door de prekoloniale Amerikaanse geschiedenis. Hierna fietsen we verder langs rustige kustwegen. We komen langs Eggemoggin Reach en Blue Hill voordat we per tourbus een laatste stuk naar Bar Harbor rijden.

Dag 6:

Vandaag fietsen we een prachtige route naar de rustige kant van het Acadia National Park. De tocht gaat over kronkelende wegen door charmante dorpjes. We eindigen in de stad Bass Harbor met de beroemde Bass Harbor vuurtoren.

Dag 7:

In de ochtend maken we een mooie rit over de Acadia National Park Loop Road die zich op een natuurlijke manier langs de kust slingert. Wij eindigen deze onvergetelijke week met een proeverij van de beste Blueberry muffins on the planet.

Kaart & Routes

Kaart
Satelliet

Fiets

pedal-maine-bikerental Huurfiets
Hoge kwaliteit Marin hybride fiets of Trek racefiets ($60 extra), voorzien van bidon, stuurtas en bagagedrager.

Optionele racefiets huur.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.