Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Pennsylvania

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
gap-co_02

Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Pennsylvania, Pittsburgh

De Great Allegheny Passage/C&O Canal Gravel Tour rijdt langs twee van de beste gravelpaden in de Verenigde Staten. Beide prachtige routes zijn doordrenkt van geschiedenis met het Chesapeake and Ohio Canal (C&O Canal) parcours dat een meer "terug in de tijd"-ervaring biedt. De Great Allegheny Passage (GAP) is een recentere toevoeging aan het groeiende aantal Amerikaanse rails-to-trails en biedt een onverharde weg van 241 kilometer van wereldklasse die ongeëvenaard is in termen van kwaliteit en ervaring.

5 dagen
335 mi
€ 1,904.-
Fietsvoorzieningen Pennsylvania heeft een fietsroute-netwerk en meer rustige, verharde landwegen dan elke andere staat. De wetgeving met betrekking tot de fiets(veiligheid) is nog in ontwikkeling. LandschapHet noorden en westen van de staat maken deel uit van het Allegheny of Appalachian plateau en bestaat uit glooiende heuvels. Dit plateau gaat zuidelijk over in Appalachen bergrug (hier tot 1000 mtr hoog) die de staat van noord naar zuid doorsnijdt. Ten westen (bossen) en oosten (landbouw) van de Appalachen is het vlakker. Pennsylvania is relatief geïndustrialiseerd maar de natuur heeft nog genoeg ruimte en genoeg te bieden. Klimaat Pennsylvania heeft warme, niet heel droge zomers. De winters zijn er streng en vooral in de berggebieden valt veel sneeuw. ›› Meer over Pennsylvania op theusa.nl ›› Meer over Pennsylvania op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.