Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › South Carolina

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
georgia low country 1

Low Country Adventure

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Mooi en ontspannen fietsen langs de Georgia / Zuid-Carolina kust en eilanden. Een fietsreis over landelijke wegen, langs oude herenhuizen, verstilde steden, natuurparken, waddengebied, rijstvelden en de Amerikaanse geschiedenis. Je verblijft in uitzonderlijke hotels.

7 dagen
224 mi
€ 2,649.-
DSC0498-1024x680a

Savannah to Charleston

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Georgia, Savannah

Fiets een gedeelte van “the Low Country, een 200 mijl lange kuststrook van South Carolina en Georgia, van Savannah tot Charleston, genietend van de aristocratische charme gedrapeerd in zuidelijke gastvrijheid, door fascinerende geschiedenis, charmante Victoriaanse en Antebellum-architecturen, genietend van verrukkelijke gerechten en een typisch schilderachtig karakter. Verken de boeiende geschiedenis, waaronder de ruïnes van de Wormsloe-plantage, het beroemde St. Helena-eiland Martin Luther King, Jr.’s ‘I Have a Dream’-toespraak en een authentiek Gullah Geechee-diner op een plantage. De thuisbasis van een adembenemend landschap en zuidelijke keuken, bij deze tour ga je ook een kajaktocht over de slaperige Ebenezer Creek maken, een nationaal historisch monument en de site van het Ebenezer Creek Betrayal. Fiets door de spectaculaire stad Beaufort in Zuid-Carolina, Sullivan Island, Fort Moultrie en Fort Sumter National Monument, bekend als het startpunt van de Amerikaanse Burgeroorlog.

7 dagen
267 mi
€ 4,690.-
Fietsvoorzieningen De wegen zijn over het algemeen redelijk ingericht op de aanwezigheid van fietsers. De voorlichting over fietsers aan de gemotoriseerde weggebruikers is beperkt. LandschapDe staat loopt van de oostkust naar het binnenland geleidelijk aan omhoog naar een gebied met meer heuvels en afgelegen streken. De Coastal Plains is het kustgebied dat bestaat uit een laagvlakte, overgaand in een golvend heuvellandschap. In dit gebied liggen fraaie zandstranden. De Piedmont Region is het heuvelachtige middengebied met een aantal grote meren. In het uiterste westen gaan de heuvels over in de Blue Ridge Mountains, zo´n 1000 meter boven het zeeniveau gelegen. Klimaat Zuidelijk en mild. Warme, soms benauwde zomers, vooral in de laagliggende kuststreken. Gematigde niet erg koude winters. Beste tijd om te bezoeken is de lente en de herfst. ›› Meer over South Carolina op theusa.nl ›› Meer over South Carolina op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.