Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › South Dakota

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Mt Rushmore-web

Black Hills to Mt Rushmore

Type:
Recreatief, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
South Dakota, Rapid City

De legendarische Great Plains en Black Hills van South Dakota en zijn de perfecte omgeving voor dit 6-daagse fiets avontuur. Je fietst over landwegen door prachtige open prairies. Een tocht over de verlaten spoorlijn langs de Mickelson Trail voert je over talloze pittoreske bruggen en door rotstunnels. De route gaat verder langs de indrukwekkende Mount Rushmore en het vergelijkbare Crazy Horse Monument. Je fietst de prachtige Wildlife Loop natuurroute in Custer State Park.

6 dagen
200 km
€ 3,571.-
47-jpgweb

Mt Rushmore and Badlands

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
South Dakota, Rapid City

Van de Badlands tot Mt. Rushmore, een fietstocht door de tijd. Zeven dagen fietsen, wandelen en onderdompelen in de geschiedenis en Hot Springs.
Deze geweldige tour zit vol met interessante geschiedenis, fantastische verhalen en mooie landschappen. Bezoek meer Nationale Parken en Historische sites dan met de meeste andere tours. Fiets naar Crazy Horse Memorial en Deadwood, ooit de woonplaats van Wild Bill Hickok en Calamity Jane. Ontdek een van 's werelds grootste grotten. Rij naar Devils Tower in Wyoming.
Met als voorjaars bonus: prachtige wilde bloemen, plus de kans op buffalo-, gaffel antilope- en ree-kalfjes.
In het najaar zijn het de prachtige herfst kleuren.

7 dagen
310 km
€ 4,022.-
mickelson-trail-bike-tour-biking-555x544

Mickelson Trail bike tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
South Dakota, Rapid City

De George S. Mickelson Trail is een van de belangrijkste rail-trails routes in het Westen, rijk aan goudmijngeschiedenis, Amerikaanse historie en het sublieme landschap van de Black Hills. Fiets naar Mount Rushmore. Verken Deadwood, ooit de thuisbasis van Wild Bill Hickok en Calamity Jane, en bezoek het Crazy Horse Memorial. Ga naar een van 's werelds grootste grotten en de grootste mammoetopgraving van het land. Fiets de hele Mickelson – gecombineerd met een paar fascinerende uitstapjes - tijdens deze zesdaagse fietstocht. Perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan zo min mogelijk verkeer, voor iedereen doenbare routes en een geweldig landschap. Deze tour biedt veel waar voor zijn geld!

6 dagen
110 mi
€ 3,061.-
wyoming-bike-tour-sign-2-555x544

Wymodak Bike tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Wyoming, Montana, South Dakota, Cody

Op zoek naar een episch avontuur? “WYMODAK” staat voor Wyoming-Montana-South Dakota! Begin deze tour in Cody en fiets de chief Joseph Scenic Byway naar Montana. Geniet vervolgens van de uitdagende en prachtige Absaroka Beartooth Highway. Fiets verder naar het oosten en bezoek Devils Tower voordat je de Black Hills van South Dakota binnenfietst. Sluit de tour af met een dag rijden in Badlands National Park voordat je terugkeert naar Rapid City om daar vandaan naar huis te vliegen.

10 dagen
674 mi
€ 4,377.-
Fietsvoorzieningen De staat heeft fondsen beschikbaar voor fiets-voorlichtingsprogramma’s. Op sommige wegen zijn (verplichte ) fietsstroken met een beperkte breedte. LandschapSouth Dakota wordt in een oostelijk en een westelijk deel gescheiden door de van noord naar zuid lopende Missouri rivier en een hoogland, de Coteau de Missouri. Het oostelijke deel wordt gekenmerkt door lage heuvels en honderden meren. Door de vruchtbare zwarte aarde zijn hier veel grote landbouwbedrijven. De hoger liggende prairies in het westelijk deel zijn een onderdeel van de Great Plains en zijn meer geschikt voor veeteelt. Helemaal in het westen liggen de beboste Black Hills (een uitloper van de Rocky Mountains) en de mooie Badlands, een verweerd en geërodeerd landschap. Klimaat South Dakota heeft een typisch landklimaat met warme zomers en strenge winters. Er is weinig neerslag. ›› Meer over South Dakota op theusa.nl ›› Meer over South Dakota op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.